Annonce:
Annonce:

Rikkes valg: Han er den flotteste Paradise-fyr nogensinde

Tv-værten afslører sin personlige 'Paradise'-favorit

Den 28-årige single tv-vært synes særligt, én af 'Paradise'-fyrene har været en charmetrold. (Foto: Anthon Unger)
Den 28-årige single tv-vært synes særligt, én af 'Paradise'-fyrene har været en charmetrold. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

MEXICO (Ekstra Bladet): Rikke Gøransson er i øjeblikket i Mexico for at stå i spidsen for den 11. udgave af 'Paradise Hotel'. Det er 8. gang, at den erfarne tv-vært byder velkommen til luksusresortet på den mexicanske Stillehavskyst, og igennem årene er et utal af singler med mod på eventyret for rullende kameraer tjekket ind og ud af hotellet.

Her er de nye Paradise Hotel-deltagere

Forkortet 'Paradise' i år
I år skal Rikke Gøransson dog kun have godt 20 håbefulde deltagere indkvarteret. I 2015-udgaven af realityshowet bliver der nemlig barberet kraftigt ned i programmer og deltagere, da TV3 har valgt kun at optage 40 dage, som bliver sendt over 10 uger i det nye år.

Annonce:

- Konceptet i sig selv er en succes, ellers ville vi ikke være på den 11. sæson. Men man har også lært af de foregående 10, så vi har cuttet fuldstændig ned på deltagere, og så har vi fundet nogle mennesker, som virkelig kan fylde rammerne ud. Jeg forventer mig virkelig meget af de her gæster, siger Rikke Gøransson til Ekstra Bladet.

Sådan gik det alle vinderne fra 'Paradise Hotel': De er kloge og har succes

Kamp om dobbeltsengen
Mandag i denne uge startede optagelserne til TV3's realityshow. Fem piger og seks fyre skulle have tjekket ind på det luksuriøse hotel, men kun pigerne har fået lov til at tage ophold i det farvestrålende hus, mens drengene må slås om en plads i pigernes hjerter og dobbeltseng.

- Man skal virkelig kæmpe i år for at komme ind på hotellet, og så skal de have lyst til at blive. Ikke så meget for at blive tv-stjerner - det er oplevelsen, man er kommet for, og det kan man også mærke på de her gæster. De er her for eventyret og måske for at finde kærligheden, fortæller Rikke Gøransson.

Ensom kattedame
- Har du selv fundet kærligheden?

Annonce:

- Jeg har fundet kærligheden mange gange. Men nej, kærligheden tager ikke fokus lige nu. Jeg har været ude at rejse et helt år, og så er det lidt svært. Det har jeg sgu ikke tid til, siger Rikke Gøransson, der dog ikke helt er blevet gammeljomfru.

- Jeg dater da. Det er ikke fordi, jeg er den ensomme kattedame, ler hun.

Han var en charmetrold
I de næste små seks uger skal hun være omgivet af et par håndfulde veltrænede ungersvende, men de er for unge for den 28-årige singlepige. Gået på klingen vil hun dog godt afsløre, hvem hun synes, der er den flotteste 'Paradise Hotel'-fyr nogensinde.

- Jeg synes fandeme, at Gleager var charmerende, men det var mere hans charme. Det kunne man også se på tv - alle faldt for ham. Han var en charmetrold.

Mads Gleager fra 'Paradise Hotel' sæson 4 og 5 var en populær skikkelse blandt pigerne, og Rikke Gøransson forstår hvorfor. (Foto: TV3)
Mads Gleager fra 'Paradise Hotel' sæson 4 og 5 var en populær skikkelse blandt pigerne, og Rikke Gøransson forstår hvorfor. (Foto: TV3)
 

- Har du scoret ham?

- Nej, det har jeg ikke, siger Rikke Gøransson, der ligesom 'Paradise Hotel'-deltagerne kan vælge og vrage i bejlere på en bytur.

Trættende med tilbud
- Hvor mange tilbud får du på en god aften?

Annonce:

- Det tænker jeg ikke på. Jeg gider ikke alt det der. Når du har været tv-vært i otte år, så bliver det en smule trættende. Så skal jeg bruge min tid på at være høflig og få dem af vejen, så jeg kan snakke med mine venner igen. Jeg har ikke mødt en fyr i byen, som jeg er blevet kæreste med nogensinde. Det er ikke det rigtige sted at lede efter kærlighed.

- Børn og familie. Hvor er det i dine tanker?

- De er der, og det bliver dejligt. Men alting til sin tid. Jeg er ikke én af dem, der har stress på. Jeg er nok en af dem, der får børn sent  - og familie sent. Jeg har en masse ting, jeg skal nå. Jeg har en masse planer. Hvis den rigtige kommer, så ændrer vi planerne, men lige nu er det bare, som det er, og det er også okay, siger den smukke tv-vært.

Rikke Gøransson står også i 2015-udgaven i spidsen for 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)
Rikke Gøransson står også i 2015-udgaven i spidsen for 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)

'Paradise Hotel' bliver sendt i starten af 2015.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: