Arvingerne falder en smule

Efter to afsnit ligger DR's familiedrama stabilt på cirka 1,5 millioner seere

'Arvingerne' har for anden gang fået cirka 1,5 millioner til at se med. (Foto: Per Arnesen / DR)
'Arvingerne' har for anden gang fået cirka 1,5 millioner til at se med. (Foto: Per Arnesen / DR)

Skuespillerne i 'Arvingerne' hygger sig over Jesper Christensen og hans hippierolle som Thomas. (Foto: DR/Per Arnesen) TV 'Arvingerne' griner selv: Jesper er så sjov

Skuespillerne i 'Arvingerne' hygger sig over Jesper Christensen og hans hippierolle som Thomas. (Foto: DR/Per Arnesen) TV 'Arvingerne' griner selv: Jesper er så sjov er så sjov

Andet afsnit af 'Arvingene', der i går løb over skærmen på DR1 klokken 20.00, blev fulgt af 1.516.000. Det er minimalt mindre end premiereafsnittet, der blev set af 1.577.000.

Dermed ser serien ud til at have stabiliseret sig på cirka halvanden million seere, hvilket DR1's kanalchef tidligere til Ekstra Bladet har udtalt, at hun finder tilfredsstillende i den aktuelle medievirkelighed.

- At vi formår at samle så mange seere foran fjernsynet om den samme kanal i en tid, hvor der er mange flere forskellige tv-tilbud og streaming-tjenester til rådighed end for 5-10 år siden, det er jeg ganske godt tilfreds med, sagde DR 1's kanalchef Pil Gundelach Brandstrup til Ekstra Bladet efter første afsnit.

TV Rasmus Botoft om 'Arvingerne'-rolle: - Det er en gave

Til sammenligning blev første afsnit af 'X Factor', der blev sendt i fredags, set af 1.638.000 personer, mens konkurrenten TV 2 fik 1.117.000 til at se med, da 'Danmark har talent' blev vist lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer