Arvingerne-Isa: Jeg er ikke blevet en stjerne

Josephine Park har rygende travlt, og det er ren luksus for en ung skuespiller

- Jeg tror Isa trænger til fred for både Grønnegaard og sin far, siger Josephine Park, der spiller rollen som den nybagte mor uden selvtillid i ’Arvingerne’. (Foto: Linda Johansen)
- Jeg tror Isa trænger til fred for både Grønnegaard og sin far, siger Josephine Park, der spiller rollen som den nybagte mor uden selvtillid i ’Arvingerne’. (Foto: Linda Johansen)

Det er blot syv uger siden, at Josephine Park kunne gå i Netto og i sit lokale fitnesscenter uden at blive genkendt.

Det var inden den 24-årige og helt nyuddannede skuespiller trådte ind i de danske stuer som den usikre og deprimerede Isa i DRs populære dramaserie ’Arvingerne’.

Her er 'Arvingernes' nye stjerne

Siden er hendes ansigt, de lyse lokker og ikke mindst den rustne stemme blevet en del af omkring halvanden million danskeres søndag. Og det kan hun godt mærke.

- Jeg er blevet eksponeret meget. Men det har kun været positivt. Folk er kommet og har sagt, at de synes, at serien er god. Men nu er det jo ikke lige frem fordi, jeg er blevet en stjerne som Michael Jackson, fordi jeg har været med i ’Arvingerne’, siger hun til Ekstra Bladet.

- Er der blevet bare lidt mere stjerne over dig?

- Ha ha….det tror jeg sgu ikke. Alt er nu ret meget som det plejer, siger Josephine Park, der dog flere gange er blevet stoppet af folk med behov for at tjekke, om det nu er hende, der spiller Isa.

Arvingernes mor: Sådan er de fire søskende

- Blandt andet stod jeg helt svedig og knaldrød i hovedet i træningscentret, da en dame kom over og spurgte, om det var mig. Men hun var meget meget sød og takkede for ’Arvingerne’.

- Havde det ikke været lidt fladt, hvis ingen havde reageret?

- Jo, det havde det da sikkert. Garanteret! Når folk er inde og se teater, klapper de og siger på den måde tak, når forestillingen slutter. Så jeg synes faktisk, at det er en meget fin måde, folk har sagt tak for mit arbejde i ’Arvingerne’ på, ved at komme og sige det til mig. Det har kun været dejligt, siger Josephine Park.

Rift om Josephine
Som nyuddannet skuespiller kan det være svært at få sparket gang i karrieren. Heldigvis for Josephine Park, der i sommeren 2014 blev færdig på Skuespillerskolen, har der været rift om hende allerede, før hun stod med eksamensbeviset i hånden.

Carsten Bjørnlund: - Jeg har lært at tilgive

Optagelserne til ’Arvingerne’ fandt sted, mens Josephine Park stadig gik på Skuespillerskolen, og hun har tidligere kaldt sin medvirken dramaet på Grønnegaard for en helt uddannelse i sig selv. Og hvem kan man forestille sig som bedre læremestre end Trine Dyrholm, Jesper Christensen og Carsten Bjørnlund.

Josephine Parks kalender er stadig proppet med arbejde, fortæller hun.

- Jeg har travlt for tiden. Jeg går til prøver om dagen og spiller om aftenen, så det er lidt hektisk.

Josephine Park spiller med i ’De overlevende’ på Betty Nansens anneksscene Edison frem til den 22. februar, og samtidig øver den unge skuespiller på næste forestilling, som er ’Catering’ på Mamutteatret. Her skal hun fra midten af marts blandt andet spille sammen med Nicholas Bro og Danmarks nye Shooting Star, Joachim Fjelstrup.

Arvingerne ryddede bordet ved Robert-fest

- Det er nogle ret pakkede dage, erkender Josephine Park.

- Men det er kun dejligt. Jeg har travlt på den gode måde. Det er lidt luksus som skuespiller, så det er ren lykke, siger hun med et hæst grin.

- Kan du presse en tredje sæson af ’Arvingerne’ ind, hvis det er?

- Ja, mon ikke, siger Josephine Park.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.