'Arvingerne'-Saab til salg

Danmarks for tiden vel nok bedst kendte Saab er sat til salg

Gro (i skikkelse af Trine Dyrholm) sammen med sin trofaste 'Arvingerne'-Saab. (Foto: DR)
Gro (i skikkelse af Trine Dyrholm) sammen med sin trofaste 'Arvingerne'-Saab. (Foto: DR)

Ejeren af den petroleumsgrønne Saab 900i Cabriolet, som storesøster Gro drøner rundt i, når hun skal forsøge at få styr på babyer, brødre og andre forviklinger i DR's populære dramaserie, har sat den klassiske bil til salg via Saab Klub Danmarks hjemmeside.

Bilen, der er en årgang 1991, var ganske meget med i første sæson, hvor DR for et rundhåndet beløb lejede den i et helt år af den forrige ejer, der i sin tid selv importerede den fra Dortmund, hvilket kostede 'en halv jetjager' i registreringsafgift, som han selv formulerer det.

Bilen var desuden med i flere scener så sent som i går, da 1,5 millioner seere fulgte med, da andet afsnit af anden sæson løb over skærmen.

Den aktive salgsannonce er stadig at finde på Saab Klub Danmarks hjemmeside, men da Ekstra Bladet får fat i ejeren, for at høre hvordan det går med salget, er der tøven at spore i stemmen.

 

Den topløse tv-stjerne gør sig til i salgsannoncen.
Den topløse tv-stjerne gør sig til i salgsannoncen.

Mangler garage
Sælgeren forklarer, at bilen de seneste to år fra tid til anden har været udlånt til tv-produktionen, men at han med vemod har valgt at sætte den til salg, da det er for dyrt at betale for at få den parkeret lunt og sikkert i en garage i vintermånederne.

Annoncen blev oprettet i november, men nu hvor foråret igen er indenfor rækkevidde, er det ikke længere tvingende nødvendigt med et hurtigt salg.

Hvis det rette tilbud og den rette køber melder sig på banen, er det dog stadig muligt at erhverve sig den attraktive øse, oplyser sælgeren til Ekstra Bladet.

Se annoncen HER

0 kommentarer
Vis kommentarer