Badehotellet: Seerne er vilde med Fie og fru Andersen

Endnu en gang ligger ugens seertal på over 1,5 mio. Begejstringen over serien er i top

Ifølge Bodil Jørgensen kommer Molly Andersen ud for store ting i denne sæson af 'Badehotellet'. Foto: PR
Ifølge Bodil Jørgensen kommer Molly Andersen ud for store ting i denne sæson af 'Badehotellet'. Foto: PR

TV2 er med sin tv-drama 'Badehotellet' udsat for folkets hyldest denne vinter. Ikke bare endte mandagens tredje afsnit af denne tredje sæson endnu en gang på et seertal over 1,5 mio. seere, men den vurdering seerne gav af det, de havde set, var imponerende. Vurderingen var på 4,6 på en 5-skala, og det er kun tredje gang i TV2'-drama's historie, at man opnår så flot en vurdering.

De to andre gange har også været i forbindelse med 'Badehotellet'. Det var ved denne tid - cirka - sidste år.

Badehotellet: Derfor elsker danskerne serien, som anmelderne hader

Af samme grund er der ikke noget at sige til, at der for længst er beslutte både en sæson fire og en sæson fem om det muntre hotel ved Vesterhavet.

Danskerne har virkelig taget beboerne på 'Badehotellet' til sig. Det mærkede Bodil Jørgensen, da hun i sommer var på turné rundt i landet. Folk går op i, hvad der sker med Molly Andersen og ikke mindst Fie.

Men det gør andre også, for 'Fie' aka Rosalinde Mynster er nomineret til en Robert Pris for sin kvindelige hovedrolle i 'Badehotellet' sæson 2.

Badehotellet: I skyggen af Wall Street-krakket og nazismen

- Når vores seertal er så imponerende, tror jeg at det skyldes, at folk har lært seriens figurer at kende, og så er handlingen blevet mere markant. Der er så at sige skruet op for dramatikken. Der er plads til det hele: Kærlighed, hævn og jalousi - der er kommet rigtig meget på spil - selv Molly kommer ud for store ting i denne sæson, griner Bodil Jørgensen.

Den folkekære skuespiller tror, at seernes oplevelse af kvalitet ved serien hænger sammen med de meget danske og dermed også forståelige karakterer i 'Badehotellet'.

Bodil Jørgensen: Jeg har talt med Gud og Rigmor

- Når jeg går ud og køber ind her i nabolaget, kommer folk over og kommenterer 'Badehotellet'. De fleste siger noget med, at de glæder sig til at følge med videre, og så knytter de kommentarer til de enkelte figurer i serien. F.eks. synes de, at grosserer Madsen er tidstypisk og meget dansk. De er også vilde med køkkenpigerne Martha, Ottilia og Edith, og så har den strikse Enkefru Fredsø og hendes bridges-hysteri vundet deres hjerter, fortæller Bodil Jørgensen.

Badehotellet - det nye Matador

'Skuespilleren bag Molly Andersen ser også en anden åbenlys grund til det meget høje seertal på serien.

- Mandag aften kl 20 er et genialt valgt sendetidspunkt. I weekenden skal programmer i primetime konkurrere med alverdens ting, men mandag er en søvnig dag, hvor man normalt ikke har så meget andet, så her har man tid til at sætte sig med kaffen og se gammeldags flow-tv i den bedste sendetid. Det er rigtig godt tænkt, og da seerne jo tilsyneladende også er tilfredse, går alt op i en højere enhed, smiler hun.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?