Badehotellets 'skønne Helene' i netstrømper og Cabaret

Cecilie Stenspil savner i øvrigt kæresten, som spiller i Århus

Cecilie Stenspil savner kærestenh i Århus. Foto: Linda Johansen
Cecilie Stenspil savner kærestenh i Århus. Foto: Linda Johansen

Mens kæresten, Troels Lyby, giver den gas i Århus med en Teaterkoncert og Gasolin-musik, ruller Cecilie Stenspil sig ud på Det kongelige Teater som en sårbar flakke af en cabaret-sangerinde i Musicalen 'Cabaret'.

Den skønne Helene taler fortsat ikke højt om sin graviditet, men mon ikke Hjalmar Aurland overbevises om, at han er faren. Foto: Jens Dresling
Den skønne Helene taler fortsat ikke højt om sin graviditet, men mon ikke Hjalmar Aurland overbevises om, at han er faren. Foto: Jens Dresling
 

Badehotellets Martha: Jeg har ikke haft tid til faste forhold

Rollen som Sally Bowles har ikke meget til fældes med 'Badehotellets ' skønne Helene, der på overfladen er meget dydig, mens hun i det skjulte ligger i med flødebollen, Edward Weyse, som tilmed gør hende gravid. Eller?

Bodil Jørgensen skide fuld - igen

 

Fru Hjalmar Aurland er ikke tabt bag af en vogn. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, og den kunst kan Sally Bowles også. Man må jo bruge de talenter, man har. Og det samme gjorde Cecilie Stenspil i 'Mefisto', som spillede på Betty Nansen Teatret frem til slutningen af januar. Også her stod menuen på begær og galskab.

Badehotellets grosserer Madsen må leve af kassekredit

- Jeg må indrømme, at mine seneste roller har haft ret meget krig i sig. I 'Badehotellet' befinder vi os i den periode, der skaber grundlaget for Den Anden Verdenskrig. I 'Mefisto' var vi midt i Den anden Verdenskrig, og i 'Cabaret' befinder vi os i den tidlige nazi-æra, hvor det også i Kit Kat Klub handler om at holde tungen lige i munden, griner hun.

Badehotellets fru Madsen snart klar med trimmet trekant

Som sædvanlig blive Stenspils mørke øjne nærmest dobbelt så store og uforstående, når man spørger ind til hendes privatliv, og rammer man emnet 'børn', lider hun momentalt af døvhed.

- Den slags vil jeg slet ikke tale om, men selvfølgelig savner jeg da min kæreste, Troels, og han kommer da forhåbentlig hjem igen. Lige nu har jeg bare så travlt med 'Cabaret', at jeg er heller ikke noget særlig godt selskab, smiler hun.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time