Bag om 'Paradise Hotel': Her er alt det, du ikke ved

42 kameraer, 62 hårdtarbejdende produktionsfolk og 100 timers indspillet TV om dagen. Det er ikke let at producere TV-hittet Paradise Hotel

Det er 9. gang, at Rikke Gøransson skal være vært for det populære realityprogram 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)
Det er 9. gang, at Rikke Gøransson skal være vært for det populære realityprogram 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)

MEXICO (Ekstra Bladet): Til februar bliver det 12. gang, at seer-magneten ’Paradise Hotel’ indtager skærmene på TV3 landet over.

Optagelserne til programmet starter dog allerede måneder forinden, og Ekstra Bladet har i år fået lov til at komme med bag om kameraet på det populære reality-program, som onsdag indlogerede de nye deltagere på luksushotellet i Mexico til den kommende sæson.

Paradise-babe har fået kræft igen

’7-stjernet fængsel’
Deltagerne, som bliver fulgt 24 timer i døgnet i 40 dage, bliver optaget af i alt 42 kameraer, og der er ingen ’blinde vinkler’ på luksushotellet,  fortæller Jacob Juhl, som er producent på det populære realityprogram.

- Der bliver filmet konstant. Det er non-fucking stop, og der er ingen blinde vinkler. Ingen. Alt bliver filmet!, siger Jacob Juhl og kalder opholdet et ’7-stjernet fængsel’.

De ansatte i kontrolrummet holder blandt andet øje med de fem streams af optagelser, der filmer non-stop hver eneste dag under programmet. (Foto: Anthon Unger)
De ansatte i kontrolrummet holder blandt andet øje med de fem streams af optagelser, der filmer non-stop hver eneste dag under programmet. (Foto: Anthon Unger)
 

For at deltagerne ikke skal vide, hvem hinanden er, inden de tjekker ind på luksusresortet, bliver de fløjet fra Danmark til Mexico med forskellige fly og bliver tjekket ind på forskellige hoteller rundt omkring i byer nær hotellet.

- Det er et forfærdeligt puslespil, siger Jacob Juhl og fortæller, at til den kommende sæson, som startede med at blive indspillet onsdag, har han besluttet at drengene godt måtte møde hinanden inden, de tjekkede ind og derfor som en sjældenhed allerede har set hinanden inden mødet med luksushotellet i Mexico.

Paradise-Pernille giver pølse blowjob

Skal klæde sig ’så lækre’ som muligt
Når deltagerne tjekker ind på hotellet, slutter al kommunikation med deres venner og familie i Danmark, men inden deltagerne overhovedet får lov til at realisere deres reality-drøm, skal de alle gennem et psykolog-tjek.

- Vi er ekstremt opmærksomme på ikke at tage folk med herned, som ikke kan klare mosten, fortæller Jacob Juhl med hentydning til det store medie-cirkus og den enorme omtale, deltagerne møder, når de rejser hjem fra paradiset.

Deltagerne har selv lov til at beslutte, hvordan de ser ud, og hvilket slags tøj de skal have på, men de bliver opfordret til at klæde sig så ’lækre’ som muligt, siger Jacob Juhl og fortæller, at der dog er få ting, som TV3 direkte nægter deltagere.

- Et no-go kan være sådan noget som piercinger i ansigtet. Men det er også sådan sikkerhedsmæssigt, da der kan gå bakterier i og sådan. Ellers rådgiver vi dem bare om, at de skal se pæne ud. Vi vil gerne have, at de gør sig så lækre som muligt.

Paradiso-Nathali: Jeg var tæt på Mile High Club

’Tro på konceptet’
På trods af det er 12. gang TV3’s reality-flagskib bliver sendt, så er programmet på mange måder stadig stort set det samme, som det var, da det startede i 2005.

Ifølge Jacob Juhl er der en klar årsag til dette.

- TTFC! Trust the fucking comcept (tro på konceptet, red.). Det er det vigtigste, siger han skråsikkert.

- Det nytter ikke at begynde at mixe rundt på noget, der fungerer. Det er præmissen, der skal fungere, og det gør den bare her, og det er fucking vigtigt, afslutter han.

Efter monster-orkan: Paradise Hotel i ruiner

Ekstra Bladet er inviteret til 'Paradise Hotel' i Mexico af TV3.