Annonce:
Annonce:

Bare rolig, der kommer mere med 'Ditte og Louise'

DR meldte ud, at den populære TV-serie 'Ditte og Louise' ikke blev forlænget med en tredje sæson. Men nu fortæller den ene halvdel af TV-duoen, Ditte Hansen, at seerne kan forvente mere fra de to kvinder

Seerne kan forvente meget mere kvinde-humor fra Ditte Hansen og Louise Mieritz. Foto: DR
Seerne kan forvente meget mere kvinde-humor fra Ditte Hansen og Louise Mieritz. Foto: DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ditte Hansen og Louise Mieritz er kvinderne bag den populære TV-serie, der også bærer deres navne.

'Ditte og Louise' har haft to gode sæsoner på Danmarks Radio, og derfor kom det også som et chok, da DR skrottede seriens tredje sæson.

- Vi var jo ret overraskede. Det havde vi nok ikke lige regnet med her tre dage før jul. Vi fik jo gode anmeldelser og to nomineringer til TV-prisen, så det pegede ikke i den retning. De havde bestilt os til at udvikle på en tredje sæson, siger Ditte Hansen.

Men nu kan trofaste seere ånde lettet op. For på trods af DR's skrotning, er der godt nyt. Konceptet 'Ditte og Louise' fortsætter nemlig med de to kvinder.

- Der har været rigtig meget interesse hele vejen igennem, så der kommer mere 'Ditte og Louise' på en eller anden platform, fortæller Ditte Hansen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

DR skrottede 'Ditte og Louise' inden deres tredje sæson. Foto: Anthon Unger
DR skrottede 'Ditte og Louise' inden deres tredje sæson. Foto: Anthon Unger

Annonce:

Ditte Hansen fortæller, at konceptet med de to kvinder sagtens kan fortsætte, da de jo selv er hjernerne bag.

- Vi går jo videre. 'Ditte og Louise' går videre. Det er heldigvis os to, der både er manuskriptforfattere og skuespillere - vi har jo hvad vi skal bruge. vi har landets bedste fotograf og en fantastisk instruktør, der er flere der vil have os, løfter Ditte Hansen sløret for.

Ditte Hansen fortæller, at hende og makkeren Louise Mieritz har oplevet en stor opbakning efter det blev meldt ud, at DR droppede serien. Og det er noget hun er dybt taknemmelig over.

- Udover vi er overraskede over lukningen, er vi enormt overvældede over folks reaktioner. Publikum er jo de vigtige, så der er bare om at finde veje til dem. Det er det, det handler om. Vi har gjort en forskel for seerne, og det er simpelthen så fedt - så på den måde er vi glade, siger Ditte Hansen.

Annonce:

Ditte Hansen kan ikke løfte sløret for hvem, hvornår og hvordan serien fortsætter, men seerne kan glæde sig over, at der i hvert fald kommer mere med 'Ditte og Louise'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: