Beyoncé og Magic Mike-stjerne i Beyoncé-parodi

Channing Tatum og Beyoncé mimer til Beyoncés sang

Channing Tatum og Beyonce på scenen sammen. (Foto: Screendump)
Channing Tatum og Beyonce på scenen sammen. (Foto: Screendump)

I tv-programmet 'Lip Sync Battle', der i aften sendes på kanalen 'Comedy Central', er det 'Magic Mike'-stjernen Channing Tatums tur til at mime til to sange. Channing Tatum er i konkurrence mod sin kone, skuespilleren Jenna Dewan-Tatum, og han har fået til opgave at mime og klæde sig ud som Elsa fra 'Frost' og synge en sang, men han skal også synge Beyoncés 'Run the World (girls)'.

Men hvad Jenna ikke ved er, at sangerinden venter i kulissen og stormer ind på scenen og mimer til sin egen sang sammen med Channing under aftenens afsnit af 'Lip Sync Battle'.

Se klippet herunder:

Jenna Dewan-Tatum giver dog godt igen. Hun giver nemlig sin mand en lapdance i en parodi på hans stripperdans fra 'Magic Mike XXL', hvor han danser til Ginuwines 'Pony'.

'Liy Sync Battle' er blevet en stor succes, og en masse stjerner har også valgt at deltage i den nye sæson. Blandt andet stiller Kevin Hart, Christina Aguilera, Snoop Dogg, Olivia Munn, Shaquille O’Neal, Hayden Panettiere, Gigi Hadid, Eva Longoria, Chris Paul, Nina Dobrev, Kaley Cuoco, Josh Gad, Cee Lo Green, Joel McHale og Jim Rash op i mimekonkurrencen, der tidligere har haft Mike Tyson på plakaten.

Mike Tyson gi'r den gas som mimer

'Lip Sync Battle' på Comedy Central i aften kl. 19.30.