Bier ankom med Hollywoods dybeste udskæring

Den succesfulde instruktør gjorde en flot entre, da hendes seneste værk 'The Night Manager' havde premiere. Se med her

Danmarks første kvindelige Oscar- og Golden Globe-vindende instruktør, Susanne Bier, har instrueret den britisk-amerikanske mini-serie 'The Night Manager', og den har allerede haft premiere på BBC 1.

Serien, som udspiller sig i seks dele, havde onsdag gallapremiere i DGA Theater i Hollywood, og her ankom den 55-årige danske instruktør med stil. Således troppede hun op med aftenens dybeste udskæring i en flot kreation.

SE VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN

Susanne Bier har på grund af kokain været nødt til at sætte folk stolen for døren på filmsettet. Foto: AP Danske kendte Susanne Bier: Kokainmisbruget er enormt i filmbranchen

Serien får premiere i USA på AMC, og det sker den 19. april. I England er den blevet godt modtaget, og avisen The Sun kaldte det for en af de bedste serier nogensinde. Seerne har også været med hele vejen, og den sidste episoden blev det mest sete program i England i løbet af påsken. Det fortæller The Guardian.

Seriens skuespillere har også fået roser med på vejen, og hovedrolleindehaveren Tom Hiddleston, og lige nu spekulerer de engelske medier i, om han skal efterfølge Daniel Craig som den næste James Bond.

Filmnyheder Bier skal måske lave Bond

Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Elizabeth Debicki, Olivia Colman og  Tom Hollander har de bærende roller i Susanne Biers nye tv-serie 'The Night Manager'.(Foto: Mitch Jenkins/The Ink Factory) Filmnyheder Susanne Biers spion-tv-serie udtaget til Berlin

Her ses Tom Hiddleston sammen med Bier til Berlinalen i starten af 2016 (Foto: Christian T. Jørgensen)
Her ses Tom Hiddleston sammen med Bier til Berlinalen i starten af 2016 (Foto: Christian T. Jørgensen)
 

33 kommentarer
Vis kommentarer