Birgitte Hjort: Jeg blev snydt for hovedrolle i Game of Thrones

Skuespilleren blev dræbt i fantasy-serien, fordi hun ikke har modtaget en 'Zulu Award'

Se Birgitte Hjort fortælle i et sjovt tv-indslag som en gimmick til aftenens 'Zulu Awards', hvorfor hun måtte nøjes med en lille rolle i 'Game of Thrones'.

I aften er der 'Zulu Awards' i Forum i København, som sendes direkte på TV2 Zulu klokken 21.

Der er 12 kategorier med nominerede, der kæmper om prisen i så forskellige genrer som 'Årets tv-serie', 'Årets youtuber', 'Årets hit', 'Årets film', 'Årets originale tv-program, 'Årets skuespiller', 'Det vi alle sammen grinte af', 'Årets mandlige og kvindlige kunstnere', 'Årets nye navn', 'Årets radioprogram' og 'Årets tv-vært'.

Mistede hovedrolle i 'Game of Thrones'
En af de personer, der tidligere har haft æren af at være nomineret, er skuespiller Birgitte Hjort Sørensen, som 'Zulu Awards'-værten Martin Høgsted besøger hjemme i privaten. Og her åbner Birgitte op for en hemmelighed. Hun mener at have mistet en hovedrolle i 'Game of Thrones', efter at HBO fandt ud af, at hun har været nomineret til to 'Zulu Awards' - men aldrig har vundet en.

Snart kan både Birgitte Hjort Sørensen og Pilou Asbæk skrive 'Game of Thrones' på CV'et. (Foto: DR) TV Endnu en 'Borgen'-stjerne i 'Game of Thrones'

Se tv-klippet herover og se 'Zulu Awards' i aften for at se, hvad hun tyr til for at overbevise Martin Høgsted om sit skuespiltalent.

Martin Høgsted skal møde sin barndoms-kærlighed Tori Spelling til Zulu Awards. (Foto: Rasmus weng Karlsen/TV2) TV Zulu-vært Martin Høgsted: Mere angstprovokerende i år

48 kommentarer
Vis kommentarer