Bitch-fight: Kronborg skide sur på Nikita

Nikita Klæstrup nægter at tale ud om sit forhold til Oliver Bjerrehuus - og det bliver Stine Kronborg meget sur over

Stine Kronborg bliver rigtig sur på Nikita, fordi hun ikke gider at tale om sit forhold til Oliver Bjerrehuus i aftenens program af 'Til middag hos' på TV3 kl. 19.00. (Foto: Mogens Flindt og Jakob Jørgensen)
Stine Kronborg bliver rigtig sur på Nikita, fordi hun ikke gider at tale om sit forhold til Oliver Bjerrehuus i aftenens program af 'Til middag hos' på TV3 kl. 19.00. (Foto: Mogens Flindt og Jakob Jørgensen)

Der er iskold luft imellem de to danske kendis-kvinder Stine Kronborg og Nikita Klæstrup, der begge er kendt for vise deres velformede bryster frem.

Stine Kronborg kan nemlig slet ikke fatte, at Nikita Klæstrup ikke ønsker at forklare om sit forhold til Oliver Bjerrehuus overfor sine tre gæster Stine Kronborg, Rene Dif og Mads Holger samt tv-seerne i TV3-programmet 'Til middag hos' kl. 19.00 i aften.

Her er Nikita iklædt en sort kjole, der også præsenterede årets måske største brystsmutter. (Foto: Mogens Flindt) TV Nikita viser sine sko og sit tøj frem

Hvordan går det med dig og Oliver, spørger Stine Kronborg.

Og Nikita svarer: Det burde stadig meget gerne være en ting.

Så er i stadigvæk kærester?

- Ja, svarer Nikita meget kortfattet.

Nikita Klæstrup syntes, at kjolen passede rigtig fint til lejligheden. (Foto: Mogens Flindt) TV3-reality Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

Stine Kronborg spørger herefter Nikita, hvordan det er at være kæreste med Oliver, hvorpå Nikita afvisende svarer:

- Jeg har ikke lyst til at snakke om mine forhold. Det handler om, at det ikke siger noget om mig som person. Og når man sidder til et middagsselskab, hvor det gælder om at lære mig at kende, er det helt irrelevant at spørge ind til mit forhold, siger Nikita til kameraet.

TV3-reality Reality Awards: Nikita i ny chok-kjole

Jeg blev sur og gnaven
Stine Kronborg får også luft, da hun taler alene til kameraet:

- At Nikita slet ikke vil tale om sit forhold er for dårligt. Og der kunne jeg godt mærke, at jeg blev en sur mokke. Jeg synes, at stemningen bliver dårlig, når Nikita ikke vil tale om ting. Jeg bliver gnaven over det. Så gider jeg sgu ikke at være med resten af aftenen, hvis det skal være på den måde, siger en vred Stine Kronborg.

Sladder-journalistik
Under selv middagen forsøger Stine Kronborg så at forklare, at hun både har set kyssebilleder og alt muligt andet samt røde løber billeder også videre, hvor Nikita nærmest udblæser sit forhold til Oliver.

- Hvorfor kan du ikke fortælle os om dit forhold. Vi andre har jo åbnet op omkring vores liv, spørger Kronborg. Men is-dronningen svarer igen iskoldt:

- Jeg synes bare ikke, at hvem jeg er kæreste med nødvendigvis definerer, hvem jeg er.  Hvis man vil lære mig at kende, er det fuldstændig ligegyldigt. Det er jo bare sådan en omgang sladder-journalistik, lyder det fra Nikita.

Programmet blev ifølge TV3 optaget i slutfasen af Nikita og Oliver Bjerrehuus korte forhold.

Se 'Til middag hos' på TV3 kl. 19.00.

Kan det muligvis være optagelser som denne, Stine Kronborg taler om? Her snaver Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehus i hvert fald til premieren på HBO-serien 'Vinyl' i februar. (Video Henning Hjorth)

100 kommentarer
Vis kommentarer