Blev gift på tv for et år siden: Sådan fejrer vi bryllupsdag

Parrene i DR's ægteskabs-eksperiment har snart holdt sammen et år

Randi og Niels taler om at droppe smøgerne. (Video: DR)

I juni 2015 sluttede singletilværelsen for Line og Michael, Randi og Niels.

De to par blev smedet sammen i DR-programmet 'Gift ved første blik' og sagde ja til hinanden foran rullende kameraer, første gang de mødtes.

Et år senere er parrene stadig sammen. For første gang i programmets tre sæsoner er det lykkedes eksperterne at matche hele to par, som har valgt at beholde vielsesringene på.

Parret valgte at blive sammen, efter kameraerne slukkede. (Foto: Snowman Productions) TV Randi og Niels fra 'Gift ved første blik': Sådan går det dem i dag

Siden programmet sluttede i november har aarhusianske Line Rask og Michael Hansen fra Fyn taget springet og er sammen flyttet til New York, hvor han har fået en stilling som regnskabschef i det danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group.

Parret flyttede for nylig ind i en lejlighed i den populære Manhattan-bydel West Village og har haft travlt med Ikea-besøg og indretning.

Den 22. juni er det et år siden, at de sitrende af nervøsitet mødte op på Københavns Rådhus og blev gift med en fremmed. Bryllupsdagen fejrer de på hyggelig manér i deres nye hjemby.

Ulrik Pihl har altid været fan af programmet, og til efteråret er han selv med. Foto: TV 3 TV3underholdning Ulrik fra 'Gift ved 1. blik' med i Robinson

- Jeg har taget fri fra arbejde, og vi har aftalt, at vi skal spise brunch og slappe af det meste af dagen, fortæller Michael Hansen, som også vil byde sin hustru på et par overraskelser i løbet af dagen.

- Jeg har et par ting i ærmet, men det ændrer sig dag for dag. Men vi skal i hvert fald ud at have en oplevelse. Og så skal vi ud at have noget godt at spise om aftenen, siger han.

- Det ville jo være oplagt at fri til Line - sådan rigtigt - på jeres første bryllupsdag. Nogen planer om det?

- Nu har Line jo givet mig fem år til at fri, så jeg har stadig fire år og otte dage tilbage at løbe på. Men det er noget vi begge gerne vil - giftes igen, siger Michael Hansen.

- At Ane kaster håndklædet i ringen efter seks dage, er bare ikke godt nok. Det pisser mig af og frustrerer mig stadig vanvittigt meget, siger Ulrik. 
(Foto: DR) Danske kendte Ulrik fra 'Gift ved første blik': Folk tror jeg er sexfreak

I Jylland holder ægteskabet mellem Randi Jespersen og Niels Pold også, men parret er ikke meget for at tale om deres forhold.

- Jeg er evigt taknemmelig for at have været med i programmet, men vi drosler helt ned for at besvare spørgsmål, forklarer Randi Jespersen.

Parret var på Bornholm på deres tv-bryllupsrejse, og i marts fortalte de, at de vender tilbage til øen for at fejre deres første år som mand og kone.

Randi og Niels prøvede windsurfing på deres bryllupsrejse til Bornholm. (Foto: Snowman Productions/DR) TV Derfor blev 'Gift ved første blik'-par spist af med bryllupsrejse til Bornholm

- Bornholm vil altid stå som noget særligt for os, fordi det var her, vores tid sammen startede. Vi talte vi ret tidligt om, at det kunne være sjovt at vende tilbage på vores første bryllupsdag, og derfor er vi meget glade og også lidt overvældede over, at vi nu har fået opholdet foræret. Det er en rigtig dejlig overraskelse, sagde Niels Pold.

Lene og Poul søgte hjlæp hos psykologen, men flyttede ikke i samme telt på festivalen. (Foto: Snowman Productions) TV Poul fra 'Gift ved første blik': Derfor hentede jeg ikke øl til Lene

Han og Randi har fået turen og opholdet på Bornholm af rederiet Færgen og turistorganisationen Destination Bornholm, som fortæller, at parret skal på en forlænget weekend, hvor de 'bo godt, spise godt og ud at klatre i klipper'.

2 kommentarer
Vis kommentarer