Annonce:
Annonce:

Blogger-babe ny vært på TV3

Den berømte stylist og blogger har fået værtsrollen i nyt tv-program

Pernille Teisbæk har arbejdet i modebranchen i ti år. (Foto: Jakob Jørgensen)
Pernille Teisbæk har arbejdet i modebranchen i ti år. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

31-årige Pernille Teisbæk sætter sig til efteråret i førersædet på en ny programserie på TV3. Programmet hedder 'Trendsætterne' og er skabt i et samarbejde med tøjsalgs-tjenesten Trendsales.

- Ideen med programmet er at sætte nyt fokus på second hand tøj samt inspirere til, hvordan man selv kan genskabe sin garderobe, uden at købe nyt. Vi synes, konceptet er en fantastisk mulighed for at skabe interessant indhold sammen med eliten af den danske modescene og kreative designtalenter, siger Eva Kemp, der er underdirektør Trendsales.

Dansk hat skaber opmærksomhed i England

I det nye program skal syv talentfulde designere dyste i forskellige designdiscipliner, hvor eksisterende tøj skal genbruges til at skabe nye, cool outfits.

Annonce:

Værtinden Pernille Teisbæk startede sin karriere i modebranchen for 10 år siden - både som model foran og som stylist bag kameraet. Hun har været moderedaktør på Alt for Damerne og Eurowoman, og derudover har hun tidligere været fast modeekspert i 'Go' morgen Danmark'.

- Pernilles engagement i modebranchen gør hende til den perfekte vært i programmet, idet hun både har stort tv-tække og stor viden om det, designerne skal konkurrere i, siger TV3s programdirektør Kenneth Kristensen.

Mode-dommere
I hvert program får deltagerne forskellige udfordringer af værten Pernille Teisbæk, og herfra får deltagerne et døgn til at skabe det ultimative design. Man kommer til at følge deltagerne både i idéfasen, under skabelsen og når designet skal iscenesættes.

I slutningen af hvert program får deltagerne resultatet af afstemningerne i en nervepirrende finale, og vinderen går videre til næste afsnit med en fordel. Hvem, der ryger hjem i hvert afsnit, er op til et kompetent dommerpanel.

Når alle nye outfits er skabt, præsenteres de på Trendsales.dk, hvor Trendsales' brugere skal stemme på deres favoritdesign.

Annonce:

Det faste dommerpanel består af den prisvindende modedesigner Mark Tan og grundlægger af Designers Remix Charlotte Eskildsen. Derudover vil der hver uge være en kendt gæstedommer.

Den deltager, der er bedst til at tænke kreativt og skabe flotte designs, vil i sidste ende løbe med sejren og den eksklusive præmie, som er en rejse til Premiere Vision i Paris samt et internship hos Designers Remix. Her vil vinderen i samarbejde med Charlotte Eskildsen udarbejde en capsule-collection af accessories til Designers Remixs FW16 kollektion, der vil blive præsenteret til Copenhagen Fashion Week i februar 2016.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: