Bonnie og de tusinde mænd

Hudløs ærlig dokumentar på DR1 i aften om den prostituerede Bonnie, der driver et bordel på Sjælland

Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn ApS
Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn ApS

Debatten om prostitution er evig aktuel – ikke mindst efter, at menneskerettigheds-organisationen Amnesty International i sidste måned vedtog, at organisationen fremover skal arbejde på verdensplan for at ’afkriminalisere enhver form for 'sex-arbejde'.

Men hvordan ser verden ud for nogle af dem, det hele handler om? DR har i to år fulgt Bonnie, der driver et bordel på Sjælland.

Mit underliv brændte: Du var mand nr. 8 den dag

Mette Korsgaard, som også stod bag filmen ’Min barndom i helvede’ om Lisbeth Zornigs turbulente opvækst, har filmet Bonnie i to år for at lære livet på bordellet at kende og for at prøve at forstå, hvorfor Bonnie har valgt at leve af prostitution.

Det viser sig at være en verden, Bonnie ikke kan leve uden – også selvom hun er ved at dø af den.

- Allerede fra begyndelsen var det åbenlyst et barskt job, men også lidt sjovt. Med tiden fandt jeg ud af, at det var livsfarligt. Men Bonnies identitet i jobbet og afhængigheden er stærkere end det indlysende valg. Og som hun selv siger i dag: 'Det er ligesom at være narkoman. Selvom det skader mig, kan jeg ikke undvære det,' siger instruktør Mette Korsgaard.

Bonnie var bare 18 år, da hun begyndte i prostitution. Hun husker stadig, at hun græd efter sin første kunde. Bonnie havde dengang ikke den store erfaring med mænd og slet ikke med at være nøgen og med lyset tændt.

- Bonnie giver seerne et sjældent indblik i en verden, som ofte bliver debatteret af politikere, organisationer og eksperter, siger Erling Groth, redaktør på DR1.

Støtter lovlige bordeller: Håber bare ikke at møde min datter

Du kan se hele dokumentaren, der blev sendt søndag klokken 20 på DR1, på DR's hjemmeside ved at trykke på dette link.