Bookmakere: De ryger som de næste i 'Vild med Dans'

Bookmakerne har ikke høje forventninger til Søren Fauli og Lene Beier, når de i aften skal på dansegulvet i 'Vild med dans'

Søren Fauli og Karina Frimodt bliver ikke spået mange vinderchancer af bookmakerne. Foto: Jakob Jørgensen
Søren Fauli og Karina Frimodt bliver ikke spået mange vinderchancer af bookmakerne. Foto: Jakob Jørgensen
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I sidste uge var det designeren Nicholas Nybro og dansepartneren Luise Crone Dons, der som de første måtte sige farvel til 'Vild med dans' - og i aften følger endnu et par trop.

Det kan ifølge bookmakerne meget vel blive enten skuespiller Søren Fauli og dansepartneren Karina Frimodt, der i aften skal danse jive til titelmelodien fra Pokemón, eller tv-værten Lene Beier og Frederik Nonnemann, der også skal prøve kræfter med jiven.

Ghitas kjole-designer færdig i 'Vild med dans': Brød helt sammen

- Søren Fauli er sammen med TV-værten Lene Beier naturlige favoritter til at blive stemt ud i aften, siger Thomas Holm fra NordicBet i en mail til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Lene Beier var den af alle deltagere, som fik suverænt færrest point af dommerne, og selvom Søren Fauli ifølge dommerne gjorde det hæderligt, virker han ikke til at have den helt store tiltrækningskraft blandt seerne.

Hos NordicBet er der odds 2,25 på, at Fauli ryger ud som den første, mens der er odds 2,75 på, at det bliver Lene Beier.

(Artiklen fortsætter under billedet).

Lene Beier og dansepartner Frederik Nonnemann. Foto: Jakob Jørgensen
Lene Beier og dansepartner Frederik Nonnemann. Foto: Jakob Jørgensen

'En trio i farezonen'
Også hos Danske Spil har man lav tiltro til Søren Fauli og Lene Beiers chancer for at nå langt i konkurrencen. Det samme gælder for Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, som ifølge Danske Spil også er i fare for at ryge ud fredag aften:

- Vi har en trio af par i farezonen. Skuespilleren Søren Fauli og Karina Frimodt, der var i omdans sidste uge, og dermed automatisk står lidt dårligt i denne uge. Kokken Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, der ikke var særlig populære hos dommerne i fredags, og TV-vært Lene Beier og Frederik Nonnemann, der ikke var så fikse på fødderne, at det gjorde det store indtryk, siger oddsansvarlig Peter Emmike ifølge en mail til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi har lavest odds på 2,75 på, at Søren Fauli bliver stemt ud, men feltet er meget åbent blandt de tre. Så selvom du lige nu får højere odds på 4 på Gorm Wisweh og Sofie Kruuse og odds 5 på, at det bliver Lene Beier og Frederik Nonnemann, så er det meget muligt, at det er et af de par, der bliver stemt hjem.

Nervøs tv-vært: - Jeg lavede mange fejl

Dinesen favorit
Den helt store 'Vild med dans'-favorit hos bookmakerne er på nuværende tidspunkt skuespillerinden Mille Dinesen og partneren Mads Vad. Hvis skuespillerinden ryger ud fredag aften, vil det hos Danske Spil give pengene 100 gange igen.

Hos NordicBet er der odds 45 på, at hun ryger ud, når de tilbageværende 11 par fredag aften skal give sig i kast med fire nye danse - quickstep, tango, jive og salsa.

Mille Dinesen og Mads Vad. Foto: Jakob Jørgensen
Mille Dinesen og Mads Vad. Foto: Jakob Jørgensen

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+