Broen-skuespiller får stor Netflix-rolle

Skuespilleren, Thure Lindhardt, har fået en stor rolle i anden sæson af den populære Netflix-serie 'The Last Kingdom'

Thure Lindhardt er atter på tavlen i en udenlandsk successerie. Foto: DR
Thure Lindhardt er atter på tavlen i en udenlandsk successerie. Foto: DR

Thure Lindhardt brændte sig for alvor ind på danskernes nethinder, da han spillede rollen som Bent Faurschou-Hviid, bedre kendt under kaldenavnet Flammen, i den succesfulde film 'Flammen og Citronen' i 2008.

Thure Lindhardt kæmpede for sin rolle i 'Broen'

Det er dog langt fra kun den danske tv- og filmindustri, som har opdaget den danske skuespillers mange evner. Thure Lindhardt har allerede haft flere roller i udlandet, og anden sæson af den populære Netflix-serie 'The Last Kingdom' ruller over tv-skærmen til næste år, er det med den populære dansker på rollelisten.

'Broen'-skuespilleren spiller rollen som Guthred i anden sæson, der indspilles i Ungarns hovedstad, Budapest.

Thure Lindhardt kunne ikke styre det: Derfor slettede jeg min Facebook-profil

Første sæson af 'The Last Kingdom' blev hurtigt en stor seersucces, da den fik premiere i 2015, og serien blev også nomineret til at være årets bedste dramaserie ved den britiske prisuddeling Royal Television Society Awards.

Thure Lindhardt kan se frem til at spille side om side med skuespillere som Alexander Dreymon fra 'American Horror Story' og Emily Cox fra 'Homeland'-serien.

Thure Lindhardt: Skønt at spille dansk igen

Det er dog langt fra første gang, at Thure Lindhardt skal medvirke i en stor, international produktion. Tidligere har man nemlig kunne se den danske skuespiller i biografsuccesen 'Engle og Dæmoner', og på nuværende tidspunkt er han aktuel i actionfilmen 'Kill Command'.