Caroline Fleming: Jeg spiser som halvanden voksen mand

Tv-baronessen indrømmer forud for sit nye program ’Baronessen og mig’, at hun er ved at lære et dejligt menneske at kende

Der er kærlighed i horizonten for tv-baronessen, Caroline Fleming. Foto: Jonas Olufson
Der er kærlighed i horizonten for tv-baronessen, Caroline Fleming. Foto: Jonas Olufson

- Caroline bor på D’Angleterre, når hun er i byen, så derfor var det nemt for hende lige at bruge et par timer på at promovere sit nye program ’Baronessen og mig’ her, lød det, da pressen mødte op på Kongens Nytorv. Og nøjagtigt 35 minutter for sent brusede tv-baronessen ind:

- Undskyld. Sorry. Det var out of my hands, smilede hun

Caroline Fleming fik selv en 'make over', mens pressen ventede på hendes promoverings-interviews, og hun så da også overordentlig nydelig ud under samtalerne. Foto: Jonas Olufson
Caroline Fleming fik selv en 'make over', mens pressen ventede på hendes promoverings-interviews, og hun så da også overordentlig nydelig ud under samtalerne. Foto: Jonas Olufson
 

Tv-stjernen havde forud for sit nye ’make over’-program, hvor seks kvinder med rod i kærlighedslivet og meget andet kan få gode råd og erfaren vejledning i at komme videre, lige nået at give sig selv en make over hos frisøren, og længe inden hun nåede frem til D’Angleterre, kunne vi på de sociale medier konstatere, at hendes humør var fint og farvningen af lokkerne var gået godt.

- Åh Jeg trænger sådan til kaffe, og de ved godt her på hotellet, at jeg skal have rigtig meget skummetmælk i, sagde hun, mens hun satte sig til interviewet.

- Du drikker rigtig mælk?

- Ja mælk og ost. Jeg tåler fint dairy-produkter. Jeg fik lavet en allergy-test for sjov, og jeg tåler alt. Lige som jeg kan spise alt. Lige siden min skolegang på Herluf har jeg haft en ualmindelig god appetit. Når andre spiser en halv pizza, spiser jeg to. Jeg har meget energy og forbrænder det hele hurtigt. Jeg har i øvrigt også et testosteron-level som en prof. atlet. Det er derfor, jeg har så meget energi.

- Det er et mandligt kønshormon. Men du har da ikke fået overskæg?

- Nej men jeg spiser det samme som halvanden voksen mand. Og alligevel har jeg vejet det samme, siden jeg var 18 år og lige indtil for et halvt år siden. Så tog jeg fem-seks kg. på – og gik forresten også et halv nummer op i sko, så nu står jeg der med alle mine str. 38. Og min lille Josephine på ni bruger allerede 37, så hun kan snart snuppe de lækreste sko. Og min ældste, Alex på 12, bruger mine bukser. Han lader dem bare hænge lidt, fordi de skal være baggy.

- Og den lille Bendtner ?

- Nicholas er kun fem. Han passer ikke mit tøj endnu.

Jeg har taget fe-seks kg. på, efter jeg er blevet 40, kunne tv-baronessen oplyse. Foto: Jonas Olufson
Jeg har taget fe-seks kg. på, efter jeg er blevet 40, kunne tv-baronessen oplyse. Foto: Jonas Olufson
 

 

- I dit nye program på Kanal 4 skal du rådgive nogle kvinder i at få det bedre efter, at de har haft rod i kærlighedslivet?

- Det er seks kvinder i 30’erne, som åbner sig overfor mig på tv. Det er virkelig brave, og jeg er sikker på, at ikke bare er kvinderne forvandlet på de tre måneder, vi har arbejdet sammen. Seerne vil føle det samme, og mange vil tænke: ’Det er jo ligesom mig. Kvinderne får håb og selvtillid, og det er mit ønske, at det breder sig som ringe i vandet. Det var i hvert fald min ide med programmet. Jeg har genset det første program, og ændringen er phenomenal. Wow. Hun startede som et brusende sår og bliver meget stærk.

- Hvordan kan du råde disse kvinder? I lever jo ligesom ret forskelligt.

- Ja vores hverdage er forskellige, men jeg kaster dem en line, og får dem væk fra dagligdagen. Det er godt for sjælen og øjnene at blive overforkælet.

- Hvad siger du til en kvinde, som græder over, at hendes forhold altid går i stykker og fortæller, at hun har hang til yngre mænd?

- Jeg er jo ikke prof. Jeg har ingen degree i noget som helst, men jeg spørger hende om mange ting, så vi kan prøve at finde grunden. Og så ser vi, om der er et mønster i, at det hele går i stykker. Disse kvinder har svært ved at finde sig selv, og deres selvværd er meget lille. Vi starter med at brokke os, men ved the end of the day skulle vi gerne have talt os frem til noget, så de forstår, at de også selv har et ansvar. Change your mind - man må selv gøre noget.

- Hvordan går det med sit eget kærlighedsliv, nu hvor du har påtaget dig at redde andre kvinders?

- Jeg blev 40 i september sidste år, og det er skønt at kunne sige, at jeg nu ved, hvad jeg vil. I dag tager jeg det langsomt. Et skridt ad gangen. Tidligere kunne jeg godt tage hovedspring ud i kærligheden.

Kærligheden spirer igen i Caroline Flemings liv, men denne gang går hun mere forsigtigt til værks. Foto: Jonas Olufson
Kærligheden spirer igen i Caroline Flemings liv, men denne gang går hun mere forsigtigt til værks. Foto: Jonas Olufson
 

- Er der en mand i dit liv?

- Der er ingen tvivl om, at der er et dejligt mennesker derude. Et menneske som jeg er ved at lære at kende.

- Du tager den med ro, fordi du er blevet voksen ... Eller?

- Ja det er dejligt at være fyldt 40 og vide, at man har nået så meget og oplevet så meget uden at blive ødelagt af det. Al min erfaring kan jeg nu hjælpe andre med.

- Skal du have flere børn?

- Jeg kan roligt sige, at tre er rigeligt. Men jeg vil aldrig sige aldrig. Det har jeg aldrig gjort i mit liv.