Caroline giver op efter fire dage: Ude af Robinson

Sulten var for meget for den tidligere 'paradiso'

Caroline led under sulten. Foto: TV3
Caroline led under sulten. Foto: TV3

Drama: Kjeldbjerg kyler Botox-Kim ud af Robinson

- Jeg valgte selv at forlade ekspeditionen. Jeg havde det rigtig dårligt. Jeg havde ligget med drop, og min krop havde det pissedårligt, fortæller Caroline, efter at det netop er afsløret i afsnit 2 af 'Robinson Ekspeditionen', at eventyret på den øde ø allerede er slut for hende.

- Jeg kunne bare ikke mere. Man ser ikke, jeg har været på hospitalet, kastet op 15 gange og besvimer, siger Caroline og fortsætter:

- Det værste var, at jeg ikke fik noget mad overhovedet. Min krop sagde fra, fortæller den 18-årige tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet

Både hun og Natasha er for afkræftede til at fortsætte, og de tidligere udstemte kvinder, Katja og Tina, tager de to pigers plads på hold Øst.

- TV3 ville gerne have mig til at blive, for de var bange for, at det kunne være, jeg ville fortryde det. Men de accepterede det også, fastslår Caroline, der led under sulten.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Natasha og Caroline får at vide, de må komme hjem. Foto: TV3
Natasha og Caroline får at vide, de må komme hjem. Foto: TV3

Ville spise et insekt
- Jeg var fire en halv dag i 'Robinson Ekspeditionen'. Jeg fik en lille smule kokosnød den første dag ellers ingenting. Der var bare ingenting. Jeg ville gøre alt for at spise et insekt, men det kunne vi ikke finde.

(Artiklen fortsætter under videoen - hvor holdkammeraten Benjamin skælder Caroline ud)

- Benjamin var ikke særlig sød over for mig derinde. Han var ikke forstående over for, jeg havde det dårligt. Han talte grimt til mig, siger Caroline, der i dag er gode venner med Benjamin.

- Og jeg fortryder ikke 'Robinson'. Det har været en oplevelse uanset hvad, og jeg har fået gode venskaber ud af det.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Da jeg gik ud, fik jeg mad med det samme. Det første, jeg spiste, var en müslibar. Og det første rigtige måltid var ris og kylling. Jeg spiste så meget, jeg fik diarré, siger Caroline, der på billedet stadig er med i ekspeditionen. Foto: TV3
- Da jeg gik ud, fik jeg mad med det samme. Det første, jeg spiste, var en müslibar. Og det første rigtige måltid var ris og kylling. Jeg spiste så meget, jeg fik diarré, siger Caroline, der på billedet stadig er med i ekspeditionen. Foto: TV3
 

Caroline og Natasha er ikke de eneste, der tager hjem, før det rigtigt er begyndt. Også Thomas skrider fra den øde ø, da han savner sin træning.

Robinson-bøf skrider fra ø: Kan ikke undvære træning

De mange frivillige exit huer bestemt ikke ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg.

- Der har aldrig været så mange deltagere med, og jeg har aldrig oplevet så mange, der giver op, siger Jakob Kjeldbjerg, som skoser Caroline og Natasha i aftenens afsnit for at tage den nemme udvej, mens muskelbundtet Thomas får lov at rejse uden påtale.

Seerne gider ikke quittere
- Hvorfor skælder du ikke ham ud?

- Hvis jeg skulle forlade min cabana hver gang, de her mennesker giver op, så kunne vi begynde at kalde det Kjeldbjergs taxa-service. Der er en grænse for, hvor meget seerne gider beskæftige sig med de her quittere. Vi valgte at vise de to piger, Caroline og Natasha, der giver op, fordi der er signalværdi i, at de bliver udskiftet med de to udstemte, der skal ind og sprøjte blod. Jeg er ikke tilhænger af, at udstemte kommer ind i ekspeditionen igen, men vi skal lave nogle episoder, og hvis folk bare vælter ud af ekspeditionen, så kan vi lave tre episoder, og så er det slut, siger Jakob Kjeldbjerg, der dog minder om, at der ikke findes noget program, der er lige så hårdt som 'Robinson'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt