Christopher vandt - Medina tabte

Zulu-sejr til sangeren, mens sangerinden måtte nøjes med nomineringen

Da Christopher og Medina var kærester, drømte den unge mand om, at folk efterhånden ville komme til at betragte Medina, som hans kæreste - og ikke omvendt.

Nu er de ikke kærester længere, men det ser ud til, at Christopher efterhånden er tæt på sit mål om at blive den mest succesfulde af de to.

Underholdning Christopher ville være med i MGP

Christopher samlede 1400 på Portalen, der havde været udsolgt i ugevis. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. Christopher er børneplager

For det første sælger han flere plader end Medina, han får tilsyneladende også de dyreste sponsor-biler - og i aften fik han end nu et bevis på, at det er ham, der er i førersædet af de to.

Medina må trøste sig med at tage en selfie. (Privatfoto)
Medina må trøste sig med at tage en selfie. (Privatfoto)
 

Christopher vandt nemlig 'Årets Mandlige Kunstner'-prisen ved Zulu Awards, mens Medina ikke snuppede den tilsvarende pris hos kvinderne.

Niels Hausgaard - veteranen har ikke holdt fødselsdag siden, han var dreng. (Foto: Per Lange) Samfund Hausgaard: Jeg kan godt lide Medina og Seebach

Medina måtte nøjes med at være nomineret. Sangerinden MØ løb med prisen.

Så deeet.

- Det er fantastisk, lød det fra Christopher om nomineringen, da Ekstra Bladet fangede ham på den røde løber inden showets start:

29 kommentarer
Vis kommentarer