Citybois raser efter kokain-beskyldninger

Skuespilleren Roland Møller anklagede i et radioprogram Citybois for at have taget kokain. Men det var ment som en joke, siger han

- Han er helt væk, siger Thor fra Citybois om Roland Møllers beskyldning (Foto: Mogens Flindt).
- Han er helt væk, siger Thor fra Citybois om Roland Møllers beskyldning (Foto: Mogens Flindt).

De to fyre fra 'X Factor'-gruppen Citybois, Thor Farlov, 15, og Anthon Edwards, 16, er tossede, efter at skuespilleren Roland Møller i Go' Morgen P3 torsdag beskyldte dem for at have taget stoffer, skriver ugebladet Her&Nu.

Roland Møller er både stolt og glad over sit livs første hovedrolle i den kommende film 'Under sandet'.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder Roland Møller i sin første hovedrolle

- Jeg synes, at Citybois er nogle fantastiske drenge. Men jeg så for første gang noget bagom-kameraet med dem, og der lignede de to, der havde taget en ordentlig streg kokain på lokummet, sagde Roland Møller i programmet og fortsatte:

- De kunne simpelthen ikke styre det. Deres underkæber og øjne kørte rundt i hovedet på dem. Min erfaring sagde mig, at de havde været ude at tage stoffer. Og det skal de holde op med.

Anthon må give den ekstra gas ved fredagens semifinale. Thor er stadig mærket af den ulykke han var ude for i sidste weekend. (Foto: Mogens Flindt) TV Citybois-Thor om ulykken: Jeg besvimede

Citybois: Han er helt væk
Udtalelsen har fået Citybois op i det røde felt.

- Han er helt væk. Jeg er 15 år. Selvfølgelig tager jeg ikke kokain. Hvad har han gang i, siger Thor til Her&Nu og uddyber:

- Jeg ved ikke engang, hvem Roland Møller er, men han tager fejl, og det er jo sygt, at han sidder og siger sådan noget i radioen.

TV X Factor-app i modvind

Roland Møller: Det var en joke
Roland Møller, der har vundet en Bodil for sin rolle i filmen 'Nordvest' fra 2013, fortæller fredag eftermiddag, at udtalelsen var ment som en joke:

- Jeg deltog i et satire-indslag i radioprogrammet i torsdags. Min udtalelse var ment som en joke, og hvis nogen har misforstået det, beklager jeg oprigtigt meget. Jeg er stor fan af Citybois, skriver han i en besked, som Ekstra Bladet har fået fra Have Kommunikation.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Citybois.

Forhåbentlig når Thor at blive rask til showet. Foto: Anthon Unger TV X Factor-Thor i ulykke før semifinalen

 Her fortæller de populære drenge om deres drømmepige (video: Julie Sørensen)

 Her fortæller Citybois om, hvordan det går med damejagten efter deres medvirken i X Factor (video: Julie Sørensen)

19 kommentarer
Vis kommentarer