Clarkson på Twitter: Jeg er sandsynligvis vært på Top Gear

Den skandaleramte Top Gear-stjerne har ændret sin profilbeskrivelse på Twitter

Jeremy Clarkson siger, at han tager hele sagen med 'intens ro'. (Foto: AP)
Jeremy Clarkson siger, at han tager hele sagen med 'intens ro'. (Foto: AP)

Kollega om TopGear-vært: Han er et pikhoved

Cameron går ind i ’Top Gear’-sagen

Historien om den sultne Top Gear-vært Jeremy Clarkson, der blev så gnaven over ikke at kunne få serveret bøf med fritter en sen fyraften på sit hotel, at han overfusede sin producer så voldsomt, at han nu er suspenderet fra BBC, går lige nu verden rundt.

På Twitter diskuteres sagen også flittigt, og på værtens egen profilside, ser det nu ud til, at han har erkendt, at hans fortsatte ansættelse på det populære bilprogram hænger i en tynd tråd.

I hvert fald har væreten, der følges af cirka 4,6 millioner fans på Twitter nu ændret sin profiltekst fra: 'I am a presenter on the BBC2 motoring show,Top Gear' til 'I am probably a presenter on the BBC2 motoring show,Top Gear'.

Ifølge den britiske avis The Telegraph er BBC i fuld gang med at danne sig et helt præcist overblik over sagen og planlægger efter sigende at få både 'gerningsmanden' Jeremy og 'offeret' producer Oisin Tymon til at mødes i et forsøg på at komme videre på en god måde.

Indtil videre har 730.000 personer deltaget i en underskriftsindsamling, der har til hensigt at få vist Top Gear og Jeremy Clakson tilbage på skærmen.

Suspenderet Top Gear-vært: Jeg er på vej til jobcentret

Top Sulten: Tv-vært sur over manglende aftensmad