Coster-Waldau i amerikansk hit-talkshow

Den danske skuespiller var mandag aften gæst i det populære talkshow 'The Daily Show'

Værten Trevor Noah poserer på Instagram med den danske stjerne. (Foto: Instagram)
Værten Trevor Noah poserer på Instagram med den danske stjerne. (Foto: Instagram)

Michelle Obama, Ben Stiller, supermodellen Chissy Teigen og Jerry Seinfeld er blot et par af de gæster, som har været forbi amerikanske 'The Daily Show' i løbet af de sidste par måneder.

Stjernerne står i kø for at være med i det politisk satiriske talkshow, der blev kendt med komikeren Jon Stewart som vært, og som hver aften tiltrækker op mod tre millioner seere.

Hafthor Julius Björnsson er slet ikke i tvivl om, han havde haft herredømmet, hvis han havde været viking. (PR-foto) Intl. kendte Game of Thrones-kæmpe: Jeg havde været konge i vikingetiden

Mandag aften var det den danske stjerne Nikolaj Coster-Waldaus tur som gæst hos den nye vært Trevor Noah. Det afslører talkshow-værten på 'The Daily Shows' Instagram-profil. 

Nikolaj Coster-Waldau, som lige nu er aktuel i rollen som Jaime Lannister i sjette sæson af den populære tv-serie 'Game of Thrones', poserer ved siden af værten, som med henvisning til Coster-Waldaus karakter i serien lader som om, han kun har én hånd.

Programmet blev vist mandag aften i USA, men danske seere kan være med på Comedy Central i aften kl. 19.

Pilou Asbæk er begejstret for sin rolle i Game of Thrones. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Se det første billede af Pilou i Game of Thrones

18 kommentarer
Vis kommentarer