Annonce:
Annonce:

Dansemusen Søs Egelind: Luk ørerne for ukærlige kommentarer

Det er nemt og hurtigt at tilkendegive sin mening om folk over de sociale medier – nogle gange lidt for nemt, mener dette års favorit til at vinde ’Vild Med Dans’, Søs Egelind

Søs Egelind lader sig ikke ramme af negative kommentarer på de sociale medier. (Foto: Mogens Flindt)
Søs Egelind lader sig ikke ramme af negative kommentarer på de sociale medier. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den populære skuespillerinde har medvirket i en lang række kendte danske film som ’Den Eneste Ene’ og 'Lærkevej'.

I disse dage er det dog ikke på de skrå brædder, du kan se Søs Egelind folde sit talent ud. I stedet kan du hver fredag finde hende på dansegulvet, når ’Vild Med Dans’ løber over danskernes TV-skærme.

Vild med dans: Rock-tøs fik sambahofter

Selvom Søs Egelind og hendes dansepartner Mads Vad af bookmakerne bliver spået de største chancer for at løbe af sted med den prestigefyldte sejr af dette års ’Vild Med Dans’, så er det ikke alle af seere, der er lige positive for ’Søs og Kirsten’-skuespillerens fremtræden i det populære familieprogram.

- Søs er for skabet og for selvsikker. Så god er hun heller ikke, lyder en af kommentarerne på programmets officielle Facebook-side.

Annonce:

- Kan ikke forstå, hun skal være så larmende. Hun trækker Mads (Mads Vad, dansepartner, red.) ned. Håber ikke de vinder, skriver en anden.

'Vild Med Dans': Her er årets finalister

Det er blevet for nemt
De grimme kommentarer er dog ikke noget, den 56-årige skuespiller har lagt mærke til, og som et kendt ansigt, der er vant til kritik fra offentligheden, skal der mere til at slå hende ud.

- Jeg har faktisk slet ikke bemærket det. De fleste kommentarer er meget opløftende og positive, og er vi meget taknemmelige for, lyder det fra skuespilleren, som forklarer videre:

- Jeg er jo vant til som skuespiller at få kritik og blive anmeldt, så sådan noget lærer man hurtigt at tage med et gran salt, for ellers blev man jo ikke ved med at stå på en scene, fortæller Søs Egelind og pointerer, at det generelt er blevet lettere for folk at kaste ukærlige kommentarer omkring sig uden nogen form for konsekvens.

Annonce:

- Det er lidt for nemt at udtale sig ukærligt i dag, fordi det ikke 'koster noget'. Mange på sociale medier tænker ikke over, at der ligesom er et rigtigt menneske i den anden af det, de sidder og råber højt om, når de sidder derhjemme med kaffen.

Vild med dans: Se hvem der vender tilbage

'Søs er virkelig træls'
Søs Egelind er nærmest prototypen på en fighter, hvilket hun også har haft brug for flere gange i sit liv. Skuespilleren har blandt været igennem en sej kamp imod flere kræftsygdomme, hvilket kræver en god portion kampgejst.

Om det er den kampgejst, der gør, at kommentarer som ’Søs er virkelig træls’, hun skaber sig for meget’ og Søs er for MEGET!’ ikke rammer den hårdhudede skuespillerinde så hårdt, vides ikke.

- Programmet har over 1 million seere hver fredag og INGEN kan være alles darling. Jeg er ikke den eneste i årets 'Vild Med Dans', der oplever det her, og vi må sige pyt og sende tilgivelse efter det, for vi kan jo kun gøre vores bedste og så forhåbentlig beholde den selvtillid og glæde, der er ved det, for uden den kunne vi jo ikke tage et eneste skridt på dansegulvet.

Annonce:

Vild med dans: Det kneb med latin-hofterne for basketkæmpen

Søs Egelind råder samtidig folk til at være sig selv og overhøre eventuelle negative kommentarer på sociale medier.

- Hvis man skal reflekterer over, hvad alle synes om én,  så kommer man slet ikke ud på det gulv, for når de hver fredag siger ’Velkommen til Danmarks modigste dansere’, så kan jeg godt sige dig, de har ret! Der skal meget mod til at gå ud og stille sig til skue, og hvis folk så har lyst til at kritisere det og være ukærlige, så siger det næsten mere om dem end om os, der tør det, siger Søs Egelind.

12000 danskere: Vi vil have flere som Ena i Vild Med Dans

Annonce:

Vil vinde for sin veninde
Som favorit til at vinde det populære danseprogram, der bliver set af hundredtusindvis af danskere hver fredag, ligger der også et særligt pres på Søs Egelinds skuldre. Det er dog ikke noget, Danmarks nye danse-darling lader til at blive berørt af.

- Det største pres, jeg har, er, at jeg har en god veninde, der smed en tudse på, jeg ville vinde, og det gjorde hun, da oddset gav 28 gange pengene igen, griner Søs Egelind.

- Ej, vi kan jo ikke rigtig bruge titlen som favoritter til noget. Mads og jeg gør det bare så godt, vi kan. Vi arbejder hårdt i træningssalen, og jeg vil egentlig bare gerne være med så længe som muligt, fordi det er så hylesjovt og super spændende at lære af en helt fantastisk dansepartner. Sikken et privilegium, afslutter hun.

Vild med dans: Faxe slap for et blåt øje

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: