Dansk tv-vært ked af at optræde i bikini på tv

DR3-værten Petra Nagel datede den brasilianske Jefferson på tv kun iført bikini - det blev hun efterfølgende meget ked af

Petra Nagel ses her på stranden i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor hun datede en brasilianer kun iført en bikini. (Foto: DR)
Petra Nagel ses her på stranden i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor hun datede en brasilianer kun iført en bikini. (Foto: DR)

Den 31-årige DR3-vært Petra Nagel er ligesom 1,6 millioner andre danskere single. Derfor rejste hun rundt i adskillige lande i DR3-programmet 'Petra dater hele verden', hvor hun blandt andet i Brasilien datede den brasilianske Jefferson kun iført en bikini. Det blev hun efterfølgende meget ked af. Det afslører Petra i aftenens udgave af TV3-programmet 'Til middag hos'.

Afsløringen kommer midt i hovedretten, da Lisbeth Østergaard spørger ind til Petras dating-program, hvor hun blottede sin krop for hele offentligheden.

Tv-vært om kærestens frieri: Jeg fattede ikke en bjælde

Jeg er måske lidt for tyk
- Jeg synes ikke, at det var specielt sjovt at være i bikini på fjernsyn. Men når man er single og hele tiden får at vide, at der ikke er noget galt med dig, så begynder man at tænke, hvad kan det så være. Og så begyndte jeg at tænke over, at det måske handlede om, at jeg har lidt for meget på sidebenene, fortæller Petra og tilføjer:

- Og derfor besluttede jeg, at det var en rigtig god ide at bare smide tøjet og gå ned og date iført ingenting.

Grænseoverskridende bikini-tv
Lisbeth Østergaard spørger herefter Petra, om det ikke var mega grænseoverskridende, hvortil Petra svarer:

- Det var forfærdeligt. Og jeg var ked af det. Og jeg fik det faktisk endnu værre, efter jeg kom hjem fra programmet, fortæller Petra og tilføjer, at hun ikke kunne holde ud af at se sig selv iført bikini på et normalt tv, men nøjedes med at se programmet på en mindre tablet eller iphone.

Petras date med Jefferson i Brasilien gik i øvrigt helt gal på en anden måde. Han fik hende nemlig overtalt til at tage en lille badetur i havet ved storbyen Rio de Janeiro, hvor hun blev overrasket af de strenge understrømme i vandet og var tæt på at drukne. Petra måtte reddes op af havet af to hurtige livreddere.

Lisbeth Østergaard på TV3

Se 'Til middag hos' i aften på TV3 klokken 19.00.

Her har Petra dog lidt mere tøj på under sit ophold i Brasilien. (Foto: DR)
Her har Petra dog lidt mere tøj på under sit ophold i Brasilien. (Foto: DR)