Det vidste du ikke om Ulrik fra 'Gift ved første blik': Fraskilt far og fanatisk løber

Håber at nå 100 maratonløb i 2015

Sarah og jeg var 21 og 22 år, da vi fik Noah, fortæller Ulrik, som også har været gift med Mette. Nu er han gift med Ane i DR-programmet, 'Gift ved første blik'. (Foto: DR)
Sarah og jeg var 21 og 22 år, da vi fik Noah, fortæller Ulrik, som også har været gift med Mette. Nu er han gift med Ane i DR-programmet, 'Gift ved første blik'. (Foto: DR)

Sidste weekend løb Ulrik Pihl sit maratonløb nummer 350 og 351.

Og deltageren fra 'Gift ved første blik' elsker at få kilometer i benene.

- Det betyder frihed og gode oplevelser og gode venner. Hvad er det Gummi-Tarzan siger: 'Det gælder om at finde det, man er god til', lyder det på klingende fynsk fra 35-årige Ulrik.

Randi fra 'Gift ved første blik': Ulækkert at Niels ryger

Tv-seerne har de seneste uger kunnet se, hvordan han er blevet matchet og gift med den 32-årige sygeplejerske Ane.

- Jeg ville være træt af, hvis jeg var blevet matchet med en person, som røg 40 smøger om dagen, men det ville også være svært at finde en, der løber så meget, som jeg gør - men mindre kan også gøre det, siger Ulrik og fortsætter:

- For mig er det vigtigste, at man brænder for noget; Om det så er arbejde, sport eller noget andet, er knap så relevant. Ane brænder meget for sit arbejde og har også en rimelig sund livsstil, så på det plan er vi et godt match, fortæller Ulrik, som altid har været fysisk aktiv og har løbet meget, når han har været single.

'Gift ved første blik': Gnidninger på bryllupsrejsen

- Når man har været alene i en del år, og kun har haft sig selv at stå til ansvar for, så har der også været nogle weekender, der har været enormt lange, og hvor der ikke er sket ret meget, og så har det været en god måde at få bekendtskaber og venner, siger Ulrik, som har planlagt to 42-km løb i den kommende weekend.

Michael fra Gift ved første blik: Derfor var jeg single

(Artiklen fortsætter under billedet)

32-årige Ane og 35-årige Ulrik blev matchet i 'Gift ved første blik'. (Foto: DR)
32-årige Ane og 35-årige Ulrik blev matchet i 'Gift ved første blik'. (Foto: DR)
 

En søn på 12 år
I 2014 blev det til 103 maratonløb, og han håber at nå 100 løb i år. Men selv om han bruger meget tid på sin store interesse, så er der også plads til sønnen Noah på 12 år. Tv-seerne har endnu ikke fået den oplysning om den fynske nygifte ægtemand.

- Det er bestemt ikke nogen hemmelighed. Produktionsselskabet har også været hjemme og filme, hvor der har hængt billeder af ham, men de har valgt at undlade ham. Det er ikke noget, jeg har bedt om eller sagt, fortæller Ulrik, der som alle forældre er stolte af sin dreng.

- Han er en dejlig dreng. Vi tager på skiferie, og han kommer over til mig i Ringe, fortæller Ulrik om Noah, som bor med sin mor, papfar og en søskende i Sønderjylland.

Sønnen ikke med til brylluppet
- Det gør det selvfølgelig lidt vanskeligt med en dreng på 12 år, der går til en masse forskellige ting, men vi har et godt og tæt forhold til hinanden, og han er også spændt og ser programmet, siger Ulrik, der ikke havde Noah med til brylluppet med Ane.

- Noahs mor, Sarah, og jeg har et rigtig godt forhold til hinanden. Og det med at tage ham med til brylluppet, blev vi hurtige enige om, at det var for meget.

Bag om seerhittet: Sådan blev 'Gift ved første blik' opfundet

- Hvornår får Ane at vide, at du har en søn?

- Det får hun at vide allerede på bryllupsdagen. Jeg siger det til hende, da vi sidder i taxaen, siger Ulrik og fortsætter:

Forlist ægteskab på samvittigheden
- Det, som betød noget for Ane, var, om jeg gerne ville have flere, og det er jeg åben over for, men omvendt var det heller ikke et must for mig. Jeg har Noah og var okay med det, men omvendt kunne jeg også godt tænke mig at få et eller to til, hvis det var det, fortæller Ulrik, som - ukendt for tv-seerne - også har et forlist ægteskab, som ikke er med sin søns mor, bag sig.

- Jeg har et ægteskab på samvittigheden. Vi blev gift i 2008 og skilt i 2011 og nåede at kende hinanden i ni år, fortæller Ulrik om ægteskabet med ekskonen, Mette.

I 'Gift ved første blik' blev han i sommer gift med Ane, men om ægteskabet stadig består, eller om parret er blevet skilt, må han ikke røbe. Det må seerne finde ud af ved at følge programmet hver tirsdag.

Ane og Ulrik blev gift i sommer. Hvorvidt de stadig er sammen, må de ikke løfte sløret for. (Foto: Jakob Mydtskov/DR)
Ane og Ulrik blev gift i sommer. Hvorvidt de stadig er sammen, må de ikke løfte sløret for. (Foto: Jakob Mydtskov/DR)