Disse fem sekunder skaffede Bebiane hovedrollen i Tidsrejsen

Bebiane Ivalo Kreutzmann stempler ind som stjerne

I 'Tidsrejsen' spiller Bebiane Ivalo Kreutzmann over for Lars Knutzon. (Foto: Tine Harden/DR)
I 'Tidsrejsen' spiller Bebiane Ivalo Kreutzmann over for Lars Knutzon. (Foto: Tine Harden/DR)

Den 16-årige Bebiane Ivalo Kreutzmann er en kommende stjerne i dansk film. Lige nu spiller hun hovedrollen som Sofie i DR's succes-julekalender, 'Tidsrejsen'. 

- Hun har utroligt tilstedeværelse. Hun spiller som en voksen skuespiller, siger 'Tidsrejsens' forfatter Poul Berg. Han brugte Bebiane Ivalo Kreutzmann i én enkelt scene i første sæson af DR Ultra-serien 'Limbo'. Og dén præstation efterlod et så uudsletteligt indtryk, at forfatteren havde tiltænkt hende en hovedrolle i anden sæson.

- Det kan jeg ikke, for jeg skal spille på Det Kongelige Teater i stedet for, lød svaret fra det dengang 15-årige stjernefrø, der får følgende skudsmål af forfatteren.

Har star quality
- Nogle gange er det lidt svært at sætte ord på, hvad det er. Men når man ser det, så ved man inden for 10 sekunder, hvad det er. Hun har det, man kalder for star quality. Og det tror jeg også, de folk der ser julekalenderen, kan se, siger Poul Berg, der spår Bebiane en stor karriere, hvis hun selv forfølger det.

- Nogle gange forsvinder børneskuespillere, men Bebiane er som at se Sofie Gråbøl eller Trine Dyrholm. De kunne det også allerede dengang. Så Bebiane stempler ind i den kategori, hvis hun vil det. Det er op til hende selv at bestemme det.

Se den korte scene fra 'Limbo', hvor Bebiane første gang imponerer Poul Berg. Det er cirka 18.15 inde i klippet.

16-årige Bebiane Ivalo Kreutzmann spås en stor fremtid som skuespiller. (Foto: Anthon Unger) Underholdning Sofie fra 'Tidsrejsen': Blev opdaget ved kassebåndet i Føtex

0 kommentarer
Vis kommentarer