Divya Das får nyt job tæt på kæresten

TV 2s nyhedsvært springer ud som Europa-korrespondent og får meget belejligt base i London

Divya Das flytter til London, hvor også hendes kæreste bor. Foto: Per Arnesen/TV2
Divya Das flytter til London, hvor også hendes kæreste bor. Foto: Per Arnesen/TV2
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Sidste efterår hev DR-værten Kim Bildsøe Lassen teltpælene op og forlod TV-Avisen for at prøve kræfter som korrespondent i London. Nu følger hans kæreste fra konkurrenterne på TV 2 efter.

I en pressemeddelelse skriver TV 2, at Divya Das stopper som vært på Nyhederne og fra 1. september skal være Europa-korrespondent på stationen. Meget belejligt får hun base i London.

Kim Bildsøe rejser fra kæresten: Nyt job i London

- Det er en unik mulighed, jeg har fået, for at formidle store, vigtige og relevante historier fra udlandet til TV 2s brugere og seere. Jeg har været så heldig at få lov at dykke grundigt ned i udlandsstoffet adskillige gange over de snart 11 år, jeg har været på TV 2. Både fra studiet i Danmark, hvor jeg også har vikarieret på magasinerne 'Ellemann|Lykketoft' og 'Verden ifølge Trump' og ude i den store verden, hvor jeg bl.a. har været med til at dække tre amerikanske præsidentvalg, en naturkatastrofe i Japan, klimatopmøder i Mexico og Paris og senest terrorangreb i London og efterfølgende valget i Storbritannien, siger Divya Das ifølge pressemeddelelsen. 

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das har dannet par i flere år. Foto: Jonas Olufson
Kim Bildsøe Lassen og Divya Das har dannet par i flere år. Foto: Jonas Olufson

På grund af arbejdsopgaver og sit forhold til Bildsøe Lassen har Divya Das brugt meget af sin fritid de seneste måneder i England, og nu ser hun frem til at bo fast i landet.

- Alle de opgaver har givet mig en enorm appetit på og lyst til at arbejde mere indgående med udlandsstoffet, og det får jeg chancen for nu. Og så får jeg mulighed for at lære Storbritannien endnu bedre at kende efter at have befundet mig i landet på deltid det seneste halve år, siger hun.

Kærester uden fælles bopæl

Divya Das' chef på TV 2 Nyhederne vil naturligvis komme til at savne sin rutinerede vært, og nyhedschef Jacob Kwon vil nu se på, om der skal findes en afløser.

- Vi vil tage os god tid til at vurdere, hvordan vores værtsbemanding skal se ud fremadrettet. Heldigvis har vi Danmarks bedste værtskorps, så derfor vil nyhedsudsendelserne på TV 2s hovedkanal fortsat være i gode hænder, siger han ifølge pressemeddelelsen.

Når Divya Das rejser til London vil Cecilie Beck, Natasja Crone og Mikael Kamber være de fast værter på Nyhederne. Ud over Divya Das er også Ulla Terkelsen, Uffe Dreesen, Svenning Dalgaard og Lotte Mejlhede Europa-korrespondenter på TV 2.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar til det nye job fra Divya Das.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU