Annonce:
Annonce:

DR-topnavn skifter til konkurrent

DR's darling Louise Wolff skifter fra 'Aftenshowet' til 'Go' morgen Danmark'

Louise Wolf starter til sommer på Go morgen Danmark. (Foto: Agnete Schlichtkrull / DR)
Louise Wolf starter til sommer på Go morgen Danmark. (Foto: Agnete Schlichtkrull / DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hun har været vært ved et utal af store begivenheder på DR. Men snart kan seerne ikke finde Louise Wolff på Danmarks Radios platforme længere.

Hun skifter nemlig til konkurrenten TV 2, hvor hun skal være vært på morgenprogrammet 'Go Morgen Danmark', der hver dag ses af omkring 600.000 danskere.

Stort galleri: TV-branchen festede på d'Angleterre

Louise Wolff mistede nært familiemedlem

Det har TV 2 netop meldt ud i en pressemeddelelse.

- Et af de vigtigste aktiver, en tv-kanal kan have, er gode værter, og netop derfor er vi også utroligt stolte over og glade for at få Louise Wolff med på holdet. Ikke alene er hun en dygtig journalist og interviewer. Hun har også en sjælden evne til indlevelse og en helt unik måde at møde seerne hjemme i stuerne på, siger Lotte Lindegaard, der er kanalchef på TV 2 i pressemeddelelsen.

Annonce:

Og Louise Wolff glæder sig også til sit nye job som vært på den konkurrerende kanal.

- Der er noget ganske særligt over at være blandt dem, der står op om natten for at forberede en god morgen for alle andre. Og helt grundlæggende synes jeg bare, at 'Go morgen Danmark' er et supergodt program med en dejlig kombination af samtale, humor og oplysning, som man kan bruge til noget. Folkene bag programmet er vildt dygtige, og det hold ser jeg meget frem til at blive en del af, siger Louise Wolff i pressemeddelelsen, der nu tænker, at det sværeste bliver at komme i seng i ordentlig tid.

TV: Grand Prix-værter lover: Et minimum af latex

Hun forventes at komme på skærmen i løbet af sommeren, hvor hun afløser Stéphanie Surrugue, der som planlagt vender tilbage til kanalens nyhedsafdeling.

Louise Wolff har blandt andet været vært for 'Dansk Melodi Grand Prix', 'Danmarks Indsamling' og 'Året der gik' samt DR1-programmer som 'Aftenshowet' og 'Sporløs'.

Annonce:

Før den tid var hun vært på DR P3, mens hendes første tv-værtsoptræden foregik på TV 2 i 2004-2005 i ungdomsprogrammerne 'Rundfunk'. Louise Wolff er flere gange blevet hædret som vært – senest for en måned siden, hvor hun fik TV-Guld-prisen som Årets kvindelige underholdningsvært.

Kåre Quist drømmer om bigband og blæsere i TV-Avisen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: