Annonce:
Annonce:

Efter Mads Vad-styrt: Nu er Søs syg

Mads Vad fortæller på Facebook, at hans dansepartner Søs Egelind har lagt sig med influenza forud for den specielle udgave af 'Vild Med Dans' i morgen aften

Det har været en hård uge for danseparret Mads Vad og Søs Egelind, der har været ramt af henholdsvis skader og nu sygdom. (Foto: Mogens Flindt)
Det har været en hård uge for danseparret Mads Vad og Søs Egelind, der har været ramt af henholdsvis skader og nu sygdom. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Først var Mads Vad usikker, men nu ser det ud til, at det er Søs Egelind, der står med røven i vandskorpen, når det drejer sig om parrets deltagelse i fredagens specielle 'Knæk Cancer'-udgave af 'Vild Med Dans'.

Skuespilleren har hele ugen trænet med en 'stand-in' i form af Frederik Nonnemann, fordi Mads Vad blev ramt af en fibersprængning i ryggen i fredags, og det har været tvivlsomt, om han ville nå at blive klar til i morgen aften.

Nu afslører den professionelle danser dog på Facebook, at han heldigvis bliver klar til det storslåede show.

Annonce:

- Efter en virkelig udfordrende uge er jeg bare så glad for, at kunne stå på gulvet i morgen sammen med Søs. Jeg har fået en masse fantastiske behandlinger i løbet af ugen, og min ryg er i så stor bedring. Det eneste vi ikke kan i morgen, er et løft i slutningen af dansen, men det håber jeg i kan tilgive os, skriver han.

Søs Egelind får stand-in efter Mads' fald

I stedet sætter han dog gang i tvivlene omkring hans dansepartner Søs Egelinds deltagelse.

- I dag har Søs så lige fået en god gang influenza, men vores prøver gik fint og nu får vi slappet godt af til i morgen, skriver han.

På trods af sygdommen lyder Mads Vad dog forholdsvis håbefuld omkring i morgen og skriver, at han håber 'lidt afslapning' kan få influenzaen til at forsvinde hurtigt igen.

Fredagens udgave af 'Vild Med Dans' bliver noget anderledes end de forrige programmer, da det er 'Knæk Cancer'-uge på TV2.

Blandt andet gør de tre tidligere dansere Claudia Rex, Silas Holst og René Christensen comeback i programmet, når de indtager dansegulvet med tre helt almindelige danskere, som alle har været i berøring med den alvorlige sygdom.

Annonce:

Herefter kan seerne stemme på deres favoritpar og samtidig donere penge til Kræftens Bekæmpelse.

Dansemusen Søs Egelind: Luk ørerne for ukærlige kommentarer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: