Emma holder pause fra Årgang 0

Årgang 0-stjernen har sammen med sin familie valgt at tage en pause fra programmet

Emma (i midten øverst) og hendes familie fra Tarm holder pause fra TV2-dokumentaren 'Årgang 0'. (Foto: TV2)
Emma (i midten øverst) og hendes familie fra Tarm holder pause fra TV2-dokumentaren 'Årgang 0'. (Foto: TV2)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Når næste sæson af 'Årgang 0' til januar ruller over skærmen, bliver det uden Emma og hendes familie fra Tarm.

Familien har taget en beslutning om at holde pause fra programmet, fordi de ikke har det nødvendige overskud og dermed lyst til at fortsætte. Det oplyser TV 2.

- Det er en beslutning, vi har taget som familie. Vi har simpelthen ikke det nødvendige overskud lige nu. Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af 'Årgang 0'-fortællingen, men vi trænger til en pause. Det er ikke et definitivt farvel, og vi regner helt bestemt med at vende tilbage, siger Emmas far, Poul-Erik til TV 2.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Poul-Erik Josefsen, som ikke har yderligere kommentar til beslutningen.

Central del af serien
Danskerne har fulgt familien fra Tarm, som udover Emma og hendes forældre Lene og Poul-Erik, består af Emmas to yngre brødre, Simon og Mikkel, siden det første program blev sendt i år 2000. Derfor er det et tab for TV2, at familien ikke medvirker i næste sæson.

- Vi respekterer naturligvis familiens beslutning. Der er dog ingen tvivl om, at vi alle kommer til at savne dem rigtig meget i næste sæson. Emma og hendes familie har været med siden starten i år 2000 og er derfor en helt central og dybt elsket del af dokumentarserien, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg og tilføjer:

- Vi håber selvfølgelig, at de vender tilbage på et senere tidspunkt. Både TV 2 og danskerne holder så meget af 'Årgang 0', fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie. Emma og hendes familie har givet os så meget af dem selv, og så er det helt forståeligt, at de har behov for en pause.

Fortsætter som planlagt
'Årgang 0' er TV2's dokumentarserie, som siden efteråret 1999 har fulgt fire familier i Danmark.

Gennem alle årene er familierne blevet fulgt af et filmhold igennem både store og små begivenheder, samtidig med at familierne selv har optaget videodagbøger fra deres hverdag.

TV2 oplyser, at Emmas families beslutning ikke får andre konsekvenser for programmet, end at familien naturligvis ikke medvirker. De tre øvrige børn og deres familier, Rachel fra Aabenraa, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus, fortsætter uændret deres medvirken i serien.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+