Ena og Thomas er levende beviser på at rundt er smukt

'Vild med dans'-premieren viser, at et par kilo for meget ikke nødvendigvis er tungt

Det kunne ikke gøres bedre, end det Ena Spottag og Thomas Evers præsterede på denne premkiere-aften. Foto: Mogens Flindt
Det kunne ikke gøres bedre, end det Ena Spottag og Thomas Evers præsterede på denne premkiere-aften. Foto: Mogens Flindt

'Vild med dans'-deltagerne kaldes Danmarks modigste dansere, og det er Ena Spottag - uden diskussion.

En dansende sveske blev Ena kaldt, og det faldt i god jord. Og det var det god grund til, for halvvejs igennem programmet gik dommerne i selvsving og gav Thomas og Ena førertrøjen med 12 point.

- Buttede piger viser sig tit at have meget rytme og dans i kroppen, sagde Britt Bendixen med et stort smil, og Anne Laxholm konstaterede, at der var meget mere dans i den krop.

I hvert fald blev Thomas Evers Poulsen og Ena Spottag levende beviser for, at et par kilo for meget ikke nødvendigvis er tungt.

Tværtimod så Ena ud til at lege med både bodyrolls og lette trin i den glade og rytmiske cha-cha.

Rundt er smukt - og hvis ikke den kendte 'Badehotel'-skuespiller havde tabt sin ørering og var kommet lidt ud af takt, havde hun fået endnu højere point.

Seerne kan - ifølge dommerne - glæde sig til fortsættelse.

Bookmakerne i  Danske Spil placerede parret på en sidste plads. Men Thomas har før ført en dark horse op i førefeltet. Det skete i aften.