Eva Harlou færdig som X Factor-vært

Den blonde værtinde har takket nej til næste sæson af talentshowet. Hun vil i stedet fokusere på arkitekt-karrieren

Eva Harlou skal i stedet for at være vært arbejde på et nyt arkitektprojekt. (Foto: Anthon Unger)
Eva Harlou skal i stedet for at være vært arbejde på et nyt arkitektprojekt. (Foto: Anthon Unger)

Du kommer ikke til at se Eva Harlou byde velkommen i 'X Factor', når det populære talentshow løber over skærmen i starten af 2016.

Den 38-årige arkitekt har nemlig sagt nej til at fortsætte som værtinde. Det skriver dr.dk.

- Det er med blødende hjerte, at jeg stopper som 'X Factor'-vært. Jeg elsker 'X Factor', og jeg har nydt hvert sekund sammen med de dygtigste kolleger, de dejligste deltagere og de sødeste seere, siger hun til dr.dk.

Lina Rafn er vanvittig meget i tvivl, om hun skal være dommer til næste X Factor-sæson, for hun vil også gerne bruge tid på sin egen karriere. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Danske kendte Lina Rafn i tvivl om X Factor

Men det betyder ikke, at Eva Harlou skal slappe af i det nye år. Hun har nemlig fået en arkitekt-opgave, hun simpelthen ikke kunne sige nej til.

- Jeg har hele tiden haft mit arkitektfirma ved siden af, men har skruet ned for blusset i de to år, jeg har lavet 'X Factor'. For showet er et fuldtidsjob, lige fra optagelserne begynder i august, til finalen i slutningen af marts.

Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon fyldte ikke meget på jysk stadion. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. Kiksede Citybois: Hurtigt overstået

Eva Harlou på scenen i 'X Factor'-finalen, som blev afholdt den 27. marts i Boxen i Herning. (Foto: Mogens Flindt)
Eva Harlou på scenen i 'X Factor'-finalen, som blev afholdt den 27. marts i Boxen i Herning. (Foto: Mogens Flindt)
 

Det vides endnu ikke, hvem der skal overtage værtsrollen efter Eva Harlou, men DR håber at kunne offentliggøre et navn inden sommerferien.

- Hvis man skal være 'X Factor'-vært, så skal man virkelig ville det. For det er ikke noget almindeligt job, det er en livsstil. Og så skal man selvfølgelig være god til at snakke med mennesker, mener Eva Harlou.

Hendes råd til den kommende vært er, at han eller hun skal huske at nyde det.

Før Eva Harlou har der været tre værtinder. Lise Rønne startede sammen med programmet i 2008 og var også vært i 2009, 2011 og 2012. I 2010 var Signe Muusmann vært og i 2013 var Signe Molde vært på programmet.

Danske kendte Lina Rafn måtte ikke - Uffe Elbæk må gerne

59 kommentarer
Vis kommentarer