Annonce:
Annonce:

Færre seere til 'Arvingerne II'

Anden sæson af DR's danske drama 'Arvingerne' kom dårligere fra start end både første sæson og '1864'

En ny karakter, Isa Varlø spillet af Josephine Park (til højre) blev introduceret i  'Arvingerne' i aftes. Her sammen med Signe Larsen, der spilles af Marie Bach Hansen. (Foto: Per Arnesen)
En ny karakter, Isa Varlø spillet af Josephine Park (til højre) blev introduceret i 'Arvingerne' i aftes. Her sammen med Signe Larsen, der spilles af Marie Bach Hansen. (Foto: Per Arnesen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Anmeldere: Arvingerne bliver båret af fornemt skuespil

Med et seertal på 1.577.000 og en seerandel på 55 procent til første afsnit af anden sæson af DR's 'Arvingerne' går DR's dramachef Piv Bernth nok ikke bedrøvet ind i det nye år.

Alligevel er der et stykke op til sidste års sæsonpremiere, der blev fulgt af hele 1.784.000 seere.

Til sammenligning er det vel også værd at nævne, at selv DR's omdiskuterede og udskældte Bornedal-brag '1864' med 1.690.000 seere præsterede en flottere åbning til trods for, at 'Arvingerne' var placeret på det tv-strategiske drømmetidspunkt - 1. januar klokken 20.00 - hvor de færreste danskere har kræfter til at foretage sig andet end at se tv og håbe på ikke at løbe tør for cola og chips.

Tilfredshed hos DR
Hos DR er man ganske godt tilfredse med årets første store premiere.

Annonce:

- Det er måske en lille smule ned i forhold til sidst, men vi betragter det stadig som et utrolig flot seertal. Det vidner om, at seerne stadig kigger med i stor stil, når vi sender vores drama. Så som kanalchef er jeg meget glad, siger DR 1’s kanalchef Pil Gundelach Brandstrup til Ekstra Bladet og fortsætter:

- At vi formår at samle så mange seere foran fjernsynet om den samme kanal i en tid, hvor der er mange flere forskellige tv-tilbud og streaming-tjenester til rådighed end for 5-10 år siden, det er jeg ganske godt tilfreds med.

Hurtig fortsættelse
Har man fået mod på mere af DR's kulørte familiedrama, kan man glæde sig over, at der kun er tre dage, til næste afsnit løber over skærmen. Det sker nemlig allerede nu på søndag klokken 20.00.

- Det bliver rigtig spændende at se, hvordan det går med seerinteressen på søndag. Herefter tror jeg, vi har en god indikation for resten af sæsonen. Og jeg håber selvfølgelig, at rigtigt mange fortsat vil følge familieforviklingerne og arvetvisten i familien Grønnegaard over de næste søndage.

DR-stjerne falder i staver over Trine Dyrholm

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: