Felix Smith: Meget talent i Danmark

Om han har en 'Susan Boyle' i ærmet, når 'Danmark har talent' begynder lige inden nytår, vil han ikke sige

Felix Smith har stor erfaring med foroskellige former for talentshows. her ses han som vært i en 'Voice'-finale. Og nu kommer turen til TV2's 'Danmark har Talent'. Foto: Peter Hauerbach
Felix Smith har stor erfaring med foroskellige former for talentshows. her ses han som vært i en 'Voice'-finale. Og nu kommer turen til TV2's 'Danmark har Talent'. Foto: Peter Hauerbach
Følg Underholdning
Følg Film og tv

TV2 har ikke bare overtaget 'DR-barnet' Felix Smith - man har også købt rettighederne til det tidligere DR-program 'Danmark har Talent', der igen - som i DR-dagene - har Felix Smith som vært. Og han er glad, for pausen på tre år siden det seneste 'Talent'-program har fået talentmassen i Danmark til at vokse, mener han.

- Efter et par sæsoner var udbuddet slidt lidt ned. Men nu er der dels kommet nye til, dels har dem, vi så for tre år siden, haft tid til at udvikle sig og blive gode, forklarer han.

Susan Boyle
'Danmark har Talent' er en kopi af det britiske 'moder-program' 'Britain's Got Talent', og det har som bekendt skabt verdensstjerner.

Men om Felix Smith har en 'Susan Boyle' i ærmet, vil han ikke ud med.

Det må tiden vise.

Kanonkonge
- Jeg kan da nævne, at vi har en kanonkonge, som igen og igen lader sig skyde ud på forskellig vis. Vi har også en sandkunstner, der kan skabe de mest utrolige værker i sand på ingen tid - hertil kommer et utal af bands og kor - vi kan sågar underholde med sømandssange og dans. Der er faktisk ingen smalle steder, mener værten.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind