Fire kendisser klar til 'Vild med dans'

Tv-værtinden Lene Beier, der er kendt fra 'Landmand søger kærlighed' skal svinge hofterne i Vild med dans til efteråret

Lene Beier her ingen haj på et dansegulv....endnu. Foto: TV2
Lene Beier her ingen haj på et dansegulv....endnu. Foto: TV2

Selv om der er flere måneder, til tv-værten Lene Beier skal tage sin første svingom på skærmen i 'Vild med dans', kan hun allerede mærke nerverne. Det er nemlig ikke helt uden angst, at den populære tv-vært fra programmer som 'Landmand søger kærlighed' og 'En stor dag på godset', har sagt ja til at være med i programmet.

- Jeg er ved at dø, simpelthen. Hver gang jeg tænker på det, får jeg lidt klamme håndflader, og min mave vender sig lidt, siger Lene Beier til Ritzau Fokus.

- I 'Vild med dans' kan jeg ikke gemme mig bag mit arbejde, der er jeg Lene og ikke tv-vært, og der er ikke noget manuskript, jeg kan læse. Jeg er lidt bange for, at folk skal tænke 'hvad er hun for en klumpedumpe?', men alle, der har været med, siger, at de har været ved at dø af skræk, og når det så kom til stykket, så døde de jo ikke, siger hun.

To venstrefødder
Derfor vandt lysten over angsten for tv-værtinden, der privat er gift og har to børn på fem og syv år.

- Jeg har altid tænkt, at jeg virkelig godt gad at prøve at være med i 'Vild med dans', for jeg kan overhovedet ikke danse. Jeg har to venstre fødder, men jeg vil så gerne lære det, for det ser så flot ud.

- Det er også sådan noget, man gerne vil kunne sige til sine børnebørn, når man bliver gammel, 'se lige farmor, hvor hun kunne svinge træbenet'. Og alle dem, jeg har talt med, der har været med siger, at det er noget af det sjoveste, de har prøvet, så derfor sagde jeg ja, selv om jeg er ved at dø af skræk, forklarer hun.

At hun ikke er den store danser er ingen underdrivelse. Faktisk har hun af flere omgange forsøgt at lære at danse uden det store held.

- Jeg håber virkelig, jeg kan lære at få noget rytme ind i kroppen. Anders, min mand, forsøgte at lære mig at danse for 10 år siden, da vi skulle danse brudevals, og det gik overhovedet ikke. Jeg var glad for, at jeg havde en lang kjole på, så man ikke kunne se mine fødder. Min bedstefar har også forsøgt at lære mig lidt engang, men det gik heller ikke. Så det bliver en opgave for min dansepartner, siger hun.

To kjoler
For tv-værten er det dog ikke kun rytmer og hæl-tå-kombinationer, der er uvante. Også påklædningen i det store danseshow er ude af hendes tryghedssfære.

- Jeg har kun haft lang kjole på to gange i mit liv. Den ene gang var til gallafesten i gymnasiet, hvor vi skulle danse lanciers, og den anden gang var til mit bryllup, afslører Lene Beier.

I alt er der nu sat navne på fire nydansere til den nye sæson af 'Vild med dans'. Ud over Lene Beier er Thomas Buttenschøn, skuespillerinden Laura Bach samt sangerinden Julie Berthelsen klar til at indtage dansegulvet

- Jeg er spændt! Og meget 'out of comfort zone'. Det rusker noget inde i mig, og det er fedt og anderledes. Jeg er konkurrencemenneske, så ingen tvivl om, at jeg vil give den gas. Men hold da op, hvor er jeg også angstprovokeret. Jeg har aldrig danset før. Jeg er ingen 'dansemus'. Men det kan jeg jo så blive, siger Julie Berthelsen til Billed-Bladet.

Julie Berthelsen skal også danse for rullende kameraer til efteråret. Foto: All Over Press
Julie Berthelsen skal også danse for rullende kameraer til efteråret. Foto: All Over Press

Det er ikke kun en flok nye dansere, TV2 skal ud og finde til 'Vild med dans'. Programmet skal også have ny chef. Onsdag valgte TV2 og underholdningschef Gitte Madsen at ophæve deres samarbejde.

TV2's underholdningschef Gitte Madsen stopper uventet på TV2.(Foto: Mogens Flindt? TV Vild med dans-chef færdig på TV2

24 kommentarer
Vis kommentarer