Flygter fra politiet med 200 i timen

Politiet må endnu en gang finde den store bødeblok frem i 'Fanget på politiets kamera'

Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ordensmagtens koordinationsevner bliver for alvor sat på prøve i sidste afsnit af programmet om politiets arbejde på de danske veje.

I ovenstående klip, der stammer fra en biljagt mellem Stenløse og Ølstykke, forsøger politiet at tænke et par skridt fremad og blokere vejen for en flugtbilist i en stjålet Audi.

- Hvor kører de henne, kan vi afspærre vejen for dem? Det vil sige, så stopper vi altså eftersættelsen lynhurtigt, forklarer politiassistent Christian Berthelsen om politiets taktik.

Efter absurd biljagt: Dansk bilist får bøde på 100.000 kr.

Flugtbilen kører dog meget stærkt, så der skal tænkes langt frem, mens den vanvittige bilist fortsætter med lovovertrædelser i en lind strøm.

- Lige nu har vi altså nogle overtrædelser, der hedder 'kørt over for rødt lys', 'kørt for stærkt', 'kørt venstre om et helleanlæg', 'flere røde lys', og bilen er også stjålet. Får det her overhovedet nogen ende?, lyder det retorisk fra politiassistent Christian Berthelsen.

Føreren af den stjålne bil fortsætter med at overtræde loven, blandt andet ved at presse bilen op på 200 kilometer i timen og køre venstre om i en rundkørsel, inden det slutter brat.

Lige efter rundkørslen kører flugtbilisten nemlig galt, og den efterfølgende flugt til fods er hurtigt overstået.

- De springer ud af den stjålne bil, og så løber de. Men de kommer ikke særlig langt, for mine kollegaer, der spærrede rundkørslen af, de er ovre dem med det samme, lyder det fra Christian Berthelsen.

Du kan se afslutningen på den vilde biljagt herunder. Hele afsnittet kan, sammen med tidligere afsnit af 'Fanget på politiets kamera', ses på Kanal 5 og dplay.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Du kan se flere bilister, der blev 'Fanget på politiets kamera', herunder:

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU