Forarget Christiane til Zangenberg: - Kan du ikke tage noget tøj på, når du træner

Julie Zangenberg lægger jævnligt billeder op af sig selv med bar mave i fitnesscenter. - Jeg kan ikke klare det, sprutter Christiane Schumburg-Müller

Forarget Christiane til Zangenberg: - Kan du ikke tage noget tøj på, når du træner

Tre gange om ugen sveder Julie Zangenberg som et gal i fitnesscenter med sin personlige træner som fast indpisker.

Julie Zangenberg om sin flotte krop: Det er hårdt arbejde

Den 27-årige skuespiller viser hyppigt billeder af sig selv på de sociale medier fra træningslokalet og det er ikke meget tøj den åleslanke kvinde har på.

Maven er oftest bar på Julies billeder - til stor forargelse for Christiane Schaumburg-Müller.

- Jeg kan ikke klare det. Sådan ser folk jo ikke ud, når de træner. Kan du ikke tage noget tøj på, siger tv-værten, der i aften er gæst i Julie Zangenbergs madprogram, 'Julies madselskaber'.

Selv hader Christiane Schaumburg-Müller fitness-træning som pesten.

- Træning er kedeligt. Jeg hader det! Også dem, der hele tiden skal lægge billeder op af sig selv i et fitnesscenter med den perfekte mave, siger Schumburg-Müller kærligt hånende, mens Julie Zangenberg føler sig ret ramt af hendes udtalelser.

Se mere i klippet herover

Det er ganske forståeligt, at Julie er stolt af et billede som dette. (Privatfoto)
Det er ganske forståeligt, at Julie er stolt af et billede som dette. (Privatfoto)

Overfor Ekstra Bladet uddyber Zangenberg, hvorfor hun ofte kun tager en sportstop på, når hun skal træne og dermed viser hele maveskindet frem - både i træningscentret og på de sociale medier.

- For mig er det den bedste motivation. Når man har sådan noget tøj på, løber man lige lidt hurtigere. Og så er der en ting, jeg vil holde fast ved - og der er, at jeg har trænet så meget. Og vi snakker både fredag og lørdag aften. Og når man træner SÅ meget, må man altså gerne lægge en selvfed selfie op og sige: 'Se mine mavemuskler', siger Julie Zangenberg med et grin.

- Men jeg forstår også godt, hvis nogen synes, at det er irriterende, og jeg prøver faktisk at tone det lidt ned. Men jeg har brugt billederne som et klap på skuldrene....'Godt gået, Julie', fastslår hun.

'Julies madselskaber' sendes i aften klokken 22 på Kanal 4.

Sikke en mave! (Privatfoto)
Sikke en mave! (Privatfoto)