Game of Thrones er snart tilbage: Se den nyeste trailer her

Sæson 7 byder tilsyneladende på masser af kampscener. Se den første lange trailer herunder

Se traileren for sæson 7 her. Video: HBO

Kampen om Jerntronen og magten over Westeros' syv kongedømmer spidser for alvor til i syvende sæson af den populære HBO-serie, hvilket i den grad også ses i den netop offentliggjorte trailer.

I afslutningen på sæson 6 placerede den forhadte Cersei Lannister sig selv på Jerntronen, men spørgsmålet er hvor længe hun kommer til at holde den plads, da hendes fjender nærmer sig fra alle sider.

- Fjender østpå, fjender vestpå, fjender sydpå, fjender nordpå. Hvad der end står i vejen for os, vil vi overvinde. Vi er de sidste Lannistere, siger Cersei i dne nye trailer, mens man de mange forskellige fjender nærme sig fra alle sider.

'Game of Thrones'-ulv død

Det kommer til åben kamp med mindst én af disse fjender i syvende sæson. I traileren ses det nemlig hvordan Daenerys Targaryens sammenbragte hær kæmper mod Lannister-soldater, efter Daenerys og hendes drager endelig er landet i Westeros.

Nordpå har Arya Stark angiveligt langt om længe fundet hjem til Winterfell, hvor Jon Snow og Sansa har overtaget styringen.

Game of Thrones sæson 7 har premiere den 16. juli.


Tilbage i marts måned blev denne lokke-trailer udsendt. Den nye trailer er dog den første 'rigtige' trailer for sæson 7.

Ups! Ed Sheeran sladrer om sin 'Game of Thrones'-rolle

Efter spektakulær afsløring: Nyt om verdens største serie