Annonce:
Annonce:

Game of Thrones-stjerne taler ud om sin død

Allerede i det første afsnit af den nye sæson måtte han lade livet, og nu taler skuespilleren bag rollen ud om sin karakters død

Ciaran Hinds er færdig i hit-serien. (Foto: All Over Press)
Ciaran Hinds er færdig i hit-serien. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Konger, riddere og uskyldige mennesker dør på stribe, når tv-serien Game of Thrones ruller over skærmen.

Og første afsnit af den nye sæson var ikke uden undtagelse, da 'kongen bag muren', Mance Raydar, måtte lade livet i den populære tv-serie, der har taget publikum med storm.

Game of Thrones har kostet kærligheden

Mance Raydar er i serien leder af klanerne, der kommer nord for muren, og han bliver dømt til døden, da han ikke vil knæle for den nye selvudnævnte konge, Stannis Baratheon. Det skriver ABC News.

Nu fortæller skuespilleren, Ciaran Hinds, der spiller Mance Raydar, hvordan han fik besked om, at hans karakter i serien var færdig.

- Jeg fik en dejlig e-mail, hvor de mere eller mindre skrev: 'Hej, du kender dette show, du ved, at alle mænd må dø, og nu peger det i din retning', siger skuespilleren til Entertainment Weekly.

Annonce:

TV: Flere klip fra Game of Thrones 5 frigivet - se dem her

Tv-serien Game of Thrones er baseret på en serie af bøger, og i bøgerne vender karakteren Mance Raydar tilbage fra de døde. Skuespilleren gør sig dog ikke nogen forhåbninger om, at det også kommer til at ske i tv-serien.

- I bøgerne sker der meget mere, end der gør i tv-serien. Det er umuligt at genskabe alt det, der er med i bøgerne. Man kan ikke være fuldstændig tro mod bøgerne, og hvorfor skulle man også være det, siger Ciaran Hinds og fortsætter:

- Jeg forestiller mig, at hvis Mance skulle komme tilbage ligesom i bøgerne, ville han komme tilbage i en anden forklædning, som en anden person. Det ville formentlig ikke involvere mig, siger Ciaran Hinds.

TV: Pirater lækker nye afsnit af Game of Thrones

Annonce:

Femte sæson af den populære tv-serie havde premiere 12. april i USA, men allerede nu kan det første afsnit af serien også ses i Danmark på HBO Nordic.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: