Gense fræk Mascha i Paradise Hotel sæson 1

Se Mascha Vang i 2005 præsentere sin dengang helt nye bryster iført en hvid bikini og cowboyhat

Mascha Vang er her fotograferet i 2006 året efter, at hun deltog i Paradise Hotel.(Foto: Polfoto)
Mascha Vang er her fotograferet i 2006 året efter, at hun deltog i Paradise Hotel.(Foto: Polfoto)

Rikke Gøransson i midten er igen værtinde for 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger) TV Her er de nye Paradise Hotel-deltagere

Der er løbet meget vand i åen eller måske i det azurblå hav ved Mexicos vestkyst, siden en ung 26-årig Mascha Vang deltog i det første program af Paradise Hotel i Danmark.

Som en slags optakt til den nye sæson 2015 af Paradise Hotel, der kan ses på TV3 i det nye år, kan man nu på JuicyPlay.dk se hele første sæson af Paradise Hotel. JuicyPlay.dk vil vise otte afsnit hver uge.

Du kan se se otte afsnit af Paradise Hotel 2005 hver uge på JuicyPlay.dk her

Her kan du se den unge frække flok mennesker, der kastede sig ud i den  første udgave af Paradise Hotel i år 2005. Kan du finde Mascha Vang på billedet?(Foto: TV3)
Her kan du se den unge frække flok mennesker, der kastede sig ud i den første udgave af Paradise Hotel i år 2005. Kan du finde Mascha Vang på billedet?(Foto: TV3)
 

Den danske version af Paradise Hotel, sæson 1 fandt sted i 2005. Ibi Støving var vært og titelmelodien hed Paradise og var sunget af Alex. Sæsonen havde 48 afsnit, og der var 26 deltagere i alt.

Drengene er godt tilfredse med pigernes bagside. (Foto: Anthon Unger) TV TV: Paradise-pigerne ryster baller

Som en ganske interessant detalje kan man se en dengang kun 26-årig Mascha Vang iført en hvid bikini overdel og en cowboyhat, mens hun præsenterer sine helt nye bryster.

- Jeg har fået lavet større bryster, fordi jeg syntes, at min B-skål var for lille, siger den smukke frække Mascha Vang, mens hun sidder med blæst i håret på en stor motorbåd.

Calle og Paulina tager sig lige en lille sex-tur på fællesbordet i den svenske udgave af Paradise Hotel. (Foto: TV3) TV Paradise Hotel: Sex tre gange på en nat

Mascha, der i dag er kendt i hele Danmark og måske er en af de tidligere Paradise-deltagere, der har klaret sig bedst i kendis-branchen, præsenterede sig selv således dengang for ni år siden:

- Jeg er ligeglad med, hvad folk tænker om mig. Jeg skal bare tænke på at gøre mig selv tilfreds. Det er det vigtigste for mig.

- Jeg er spontan. Jeg er også en meget ærlig person. Og så er jeg også lidt egoistisk, siger Mascha Vang om sig selv.

Jonas Poulsen er blevet idømt 10 måneders betinget fængsel. (Foto: Anthon Unger) TV3-reality To voldsdømte med i årets 'Paradise Hotel'

 

 

 

1 af 2 Her kan du se den unge frække flok mennesker, der kastede sig ud i den første udgave af Paradise Hotel i år 2005. Kan du finde Mascha Vang på billedet?(Foto: TV3)
2 af 2 Mascha Vang er her fotograferet i 2006 året efter, at hun deltog i Paradise Hotel.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer