Annonce:
Annonce:

'Gidseltagningen' får hård kritik af seere: Få styr på jeres lyd

Kanal 5's nye satsning har på mange måder været en succes. Men ikke alle seere er helt tilfredse

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Søndag aften sad tusindvis af danskere og fulgte med i Kanal 5's nye dramatisering 'Gidseltagningen', der har væltet i ros fra både seere og i anmeldelser.

Men den nye serie har også modtaget en del hård kritik. Rigtig mange læsere skriver på Kanal 5's Facebook-side, at der var problemer med både lyd og manglende undertekster.

'Få nu styr på den dårlige lyd', ' Det er svært at forstå, hvad de siger' og 'hvor er underteksterne' er blot nogle af de få kommentarer som finder sted.

To problemstillinger som Kanal 5 er opmærksomme på.

Kanal 5: Det er ærgerligt
Ekstra Bladet har talt med Anne Garlich, der er konstitueret programdirektør på Kanal 5. Hun svarer i en e-mail, at det er ærgerligt, at nogle danskere har oplevet problemer med lyd.

- Vi har gjort rigtig meget ud af lydarbejdet på 'Gidseltagningen', fordi vi ønsker at folk ude i stuerne får den bedste oplevelse. Det er derfor selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis nogen har haft problemer med at høre, hvad der er blevet sagt.

Anne Garlich skriver i en e-mail, at de har nogle teknikere som er i gang med at kigge på sagen. Således at seerene både får bedre lyd og undertekster i fremtiden.

- Allerede fra genudsendelsen af 'Gidseltagningen' i aften forsøger vi at lave nogle tekniske justeringer, som skulle forbedre lydoplevelsen.

Om seererne får en bedre lydoplevelse vil tiden vise. Men Ekstra Bladet egen anmelder, Henrik Queitsch, var i hvert fald imponeret. Læse hans anmeldelse her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: