Annonce:
Annonce:

'Gidseltagningen' får igen hård kritik: I mumler

Seriens andet afsnit skulle have en forbedret lydside - men seerne er stadig ikke tilfredse

'Gidseltagningen' er kun i gang med sin anden uge på Kanal 5 - men seerne brokker sig stadig over lyden, der ikke er god nok. Foto: Kanal 5 presse
'Gidseltagningen' er kun i gang med sin anden uge på Kanal 5 - men seerne brokker sig stadig over lyden, der ikke er god nok. Foto: Kanal 5 presse
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Søndag aften står i den grad i tv-seernes tegn. Tusindvis af danskere følger med i Kanal 5's nye dramatisering 'Gidseltagningen' - og serien har væltet i ros hos både seere og anmeldere.

Men ikke alt er en dans på roser for den nye serie. I sidste uge blev serien nemlig mødt af hård kritik fra seerne, da der var problemer med både lyd og manglende undertekster.

'Gidseltagningen' får hård kritik af seere: Få styr på jeres lyd

Få styr på lyden
Og nu er den gal igen - trods den konstituerede programdirektør på Kanal 5, Anne Garlich i sidste skrev til Ekstra Bladet, at der var teknikere på sagen. Og at lyden ville være forbedret allerede i den første genudsendelse.

Annonce:

- God spændende serie 'Gidseltagningen', men den ødelægges af en meget elendig mumlende speak og uden danske undertekster. ØV, skriver en seeren Preben på Kanal 5's Facebook side.

Også andre har bemærket, at lyden endnu ikke fungerer i serien.

- Fantastisk serie, men de taler utrolig dårligt og mumlende, skriver Poul Erik på kanalens Facebook-side.

Tekniske justeringer
Efter premiereafsnittet i forrige uge på 'Gidseltagningen' blev der lavet nogle tekniske justeringer for at forbedre lydoplevelsen. Men desværre var det ikke alle, der var tilfredse - og det er Kanal 5 godt klar over.

Programmets programdirektør Anne Garlich skriver nu til Ekstra Bladet i en mail, at disse lydjusteringer har virket efter hensigten - til trods for, at der stadig er klager.

Annonce:

- Efter udsendelsen i går er der kun 9 seere, der har beklaget sig over lyden. Vi har valgt at lægge 'Gidseltagningen' på Dplay med undertekster, og ser lige nu også på muligheden for tilvalg af undertekster på 'Gidseltagningen', når den vises på Kanal 5. Fokus for os er nemlig at skabe de bedste betingelser for den gode tv-oplevelse hos alle vores seere, skriver Anne Garlich.

Men selvom seerne stadig ikke er tilfredse med lyden, så var Ekstra Bladets egen anmelder, Henrik Queitsch, imponeret over serien. Du kan læse hans anmeldelse her.

Hvordan synes du, at lyden er i serien? Du kan deltage i afstemningen nedenunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: