Annonce:
Annonce:

'Gift ved første blik' banker '1864'

Tirsdagens finale i DR's dating-koncept slog sin egen seer-rekord og gav desuden baghjul til Bornedals krigsdrama

Katrine og Jakob er det eneste af de indtil videre syv par, der har været igennem DR's dating-maskine, der stadig er sammen. (Foto: DR)
Katrine og Jakob er det eneste af de indtil videre syv par, der har været igennem DR's dating-maskine, der stadig er sammen. (Foto: DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

'1864' scorer ringeste seertal til dato

Katrine og Jakob skilt men stadig kærester

Lars søger stadig: - Jeg tror på kærlighed ved første blik

Når valget står mellem kærlighed eller kanoner, vælger tv-seerne kærligheden. I hvert fald må man konstatere, at 'Gift ved første blik' er blevet en gedigen seersucces for DR, der kan glæde sig over at sjette og sidste afsnit af anden sæson - der blev vist i aftes klokken 20.45 - både satte personlig rekord - og derved samtidig strøg forbi '1864' på tv-hitlisten.

I alt 1.143.000 personer valget at følge med, da Lars og Peter smuttede fra Jeanette og Carina, hvilket er 57.000 flere end de 1.086.000, der fulgte med i det buldrende krigsdrama, da Bornedal søndag skruede helt op for blodtrykket og viste, hvad seriens rekordbudget på 173 millioner kroner er blevet brugt på.

Annonce:

'Gift ved første blik' blev efter første sæsons overvældende succes forfremmet fra DR3 til DR1. Det er stadig uvist, om DR satser på en tredje sæson af det populære dating-koncept, men mon ikke de overvældende seertal ender med at veje tungt i vægtskålen, når dette års netop overståede sæson skal evalueres.

Alle er efterfølgende skilt
DR1's kanalchef Pil Gundelach Brandstrup har tidligere fortalt, at kærligheds-programmets store succes er kommet bag på DR.

- Der har været en helt overvældende interesse for programmet, som jeg ærligt talt må indrømme er kommet bag på mig. 'Gift ved første blik' har været 'talk of town' i de fem uger, programmet har kørt, og har samlet ufattelig mange mennesker – rundt om fjernsynet, i kantinerne, på fodboldbanen og til middage, når befolkningen har diskuteret og spekuleret i, hvordan det går med parrene, siger Pil Gundelach Brandstrup til DR.

Succesen for de modige par, der vælger at stille op til matchmaking på landsdækkende tv er dog knap så overvældende som de flotte seertal.

Annonce:

De tre par, der blev gift i første sæson, er alle for længst gået fra hinanden, mens de fire par fra denne sæson ligeledes alle er blevet skilt. Dog er Katrine og Jakob stadig kærester - blot uden papir på hinanden.

Snydt ved første blik: DR manipulerer - igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: