Annonce:
Annonce:

'Gift ved første blik': Gnidninger på bryllupsrejsen

Ane og Ulrik fra 'Gift ved første blik' bliver uenige på bryllupsrejsen

Ane konfronterer Ulrik med hans negative kommentarer. (Foto: DR)
Ane konfronterer Ulrik med hans negative kommentarer. (Foto: DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I aftenens udsendelse af 'Gift ved første blik' er de fire par på bryllupsrejse.

Som noget nyt har parrene en samtale med to af eksperterne inden afrejsen, hvor de får at vide, hvorfor de er matchet og på hvilke områder, de har udfordringer. Tiltaget er sket, for at parrene ikke skal bruge hele bryllupsrejsen på at fokusere på deres forskelle, men i stedet huske på at de også har lighedspunkter. Og for nogle af parrene bliver det en udfordring.

Randi fra 'Gift ved første blik': Ulækkert at Niels ryger

Michael fra Gift ved første blik: Derfor var jeg single

Annonce:

Det irriterer mig
Mens alt synes at gå optimalt for Michael og Line og godt for Randi og Niels, så kæmper Poul og Lene og ægteparret Ulrik og Ane mere for at finde hinanden. For det sidstnævnte par er der ved flere lejligheder små irritationsmomenter. Særligt da Ane arrangerer en tur, hvor parret skal i en nationalpark, som ligger halvanden times kørsel væk.

- Det var noget, jeg ikke ville have valgt. Og det kommer jeg måske til at sige. Men det var ikke sådan ment. Det irriterede mig bare, at vi skulle bruge så lang tid i en bil. Det, synes jeg, var øv, siger Ulrik, da han tænker tilbage på episoden på bryllupsrejsen.

Kort for hovedet
Den 35-årige koordinator for kriminelle unge i Svendborg kommune var dog heller ikke god til at skjule sin irritation over køreturen, hvilket 32-årige Ane, der arbejder som sygeplejerske, synes er mærkeligt.

Annonce:

- Jeg tænkte ikke, det var noget problem. For tit når man er på ferie, så ligger ting, man gerne vil se, ikke lige rundt om hjørnet. På vej derop kunne jeg godt mærke, at Ulrik ikke lige syntes, det var så skide fedt, vi skulle køre så langt, og han, følte jeg, blev lidt negativ på turen derop. Og så konfronterede jeg ham, fordi jeg følte, han kom med negative kommentarer og var lidt kort for hovedet, fortæller Ane.

For mange komplimenter for hurtigt
Turen til nationalparken var ikke den eneste gang, at tv-programmet udstiller parrets forskelligheder. Blandt andet vil Ulrik gerne give Ane komplimenter.

- Jeg læste brevet fra Ane flere gange, hvor hun skriver, at hun godt kan være lidt genert. Der tog jeg det som min opgave at sørge for, hun var tryg og havde det godt og var tilfreds. Derfor har jeg måske buldret for meget frem og fortalt hende: 'Jeg synes, du er sød'. 'Jeg synes, du ser dejlig ud' og 'jeg synes, du er en flot pige', fortæller Ulrik.

- Hans behov for at give mig komplimenter var overraskende. Han sagde, hvad han tænkte og følte, og at det kom så hurtigt i forløbet, var jeg meget overrasket over, siger Ane og fortsætter:

Annonce:

- Jeg blev ikke irriteret over det, men jeg blev overrasket over det, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det er ikke inden for min comfort zone. Det er noget, jeg skal vænne mig til, siger Ane, som ikke må løfte sløret for, om parret stadig er sammen.

Se hvordan de fire pars bryllupsrejse forløber i 'Gift ved første blik' på DR1 klokken 20.

Bag om seerhittet: Sådan blev 'Gift ved første blik' opfundet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: