Annonce:
Annonce:

Gift ved første blik: Lars fortryder kys og kram

- Jeg er træt af, at vi startede med at rende rundt og lege kærester, siger Lars, der blev gift med Jeanette

Lars lod sig rive med og krammede lystigt Jeanette. (Screendump: Snowman)
Lars lod sig rive med og krammede lystigt Jeanette. (Screendump: Snowman)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Blækket på vielsesattesten var dårligt nok tørt, før Lars og Jeanette begyndte at nusse og kysse med hinanden i det tv-transmitterede kærlighedseksperiment ’Gift ved første blik’.

På bryllupsrejsen delte det nygifte par både mundvand og dobbeltseng, men da de kom hjem begyndte 40-årige Lars fra Aarhus at få kolde fødder.

DR manipulerer i 'Gift ved første blik'

Han drømte om en ung kvinde, der kunne gøre ham til far – et ønske som den 41-årige Jeanette hverken kunne eller ville opfylde.

Efter en hed og hæsblæsende start på forholdet, nåede ægteskabet mellem Lars og Jeanette i sidste afsnit af ’Gift ved første blik’ frysepunktet, da han smed vielsesringen og rykkede på sofaen for at sove.

Annonce:

I aftenens finaleafsnit er det tid til at gøre status, og her kommer det frem, at Lars fortryder, at han kyssede og krammede med Jeanette til at begynde med.

Pia fra 'Gift ved første blik': Det var ikke sjovt at være med

- Jeg ville gerne have gjort det anderledes, at jeg lod mig rive med i starten. At vi havde startet ud som venner og så havde taget den derfra, i stedet for at vi først begynder at kysse og kramme som kærester, siger han i programmet. Og overfor Ekstra Bladet uddyber den kærlighedssøgende jyde.

- Det gik ret hurtigt op for mig, at det mere var situationen end Jeanette, jeg var begejstret for, så jeg er træt af, at vi startede med at rende rundt og lege kærester, siger Lars, der især er ked af de signaler, han sendte til Jeanette.

Om Lars og Jeanette giver deres forhold en ekstra chance, kan ses i aften klokken 20.45 på DR1. (Foto: DR/Jakob Mydtskov)
Om Lars og Jeanette giver deres forhold en ekstra chance, kan ses i aften klokken 20.45 på DR1. (Foto: DR/Jakob Mydtskov)
 

Hun var overbevist om, at hendes varme følelser var gengældt, og derfor følte Lars, at han måtte gøre noget.

Annonce:

- Det var derfor, jeg valgte at tage ringen af og sådan noget. For at sende hende et klart signal om, at jeg ikke havde følelser for hende på den måde. Men hun er jo en skide sød pige, understreger Lars.

Lars fra 'Gift ved første blik': Derfor er alderen vigtig

Lige som de to andre par, der er tilbage i programmet, skal Lars og Jeanette i aftenens udgave af ’Gift ved første blik’ afgøre, om ægteskabet skal fortsætte eller opløses.

’Gift ved første blik’ sendes på DR1 i aften klokken  20.45.


Her kan du høre et interview med Jakob, der i 'Gift ved første blik' bliver gift med Kathrine (foto: Line Ritz)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: