'Gift ved første blik'-Mette: Derfor rører jeg ved Christian

Mette Tell fra 'Gift ved første blik' har det lidt stramt med for meget fysisk nærkontakt med sin tv-mand. Alligevel gør hun det

- Det med det fysiske betyder meget for mig i et forhold. Men med Christian blev det for meget føle, føle, røre, røre, siger Mette Tell. Foto: Nikolai Linares
- Det med det fysiske betyder meget for mig i et forhold. Men med Christian blev det for meget føle, føle, røre, røre, siger Mette Tell. Foto: Nikolai Linares
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Jeg havde virkelig glædet mig til, at vi skulle til Stockholm og have det sjovt, siger Mette Tell fra DRs kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', der havde fået lidt for meget af lange dybe samtaler om sine følelser for Christian Lundmand Jensen – eller mangel på samme.

Men gassen gik lige som lidt af ballonen, da han valgte at blive på hotellet for at tænke over flere følelser, mens hun gik alene ud den svenske hovedstad.

Nygifte Mette om bryllupsnatten: - Det var ret naturligt

- Hvad man ikke ser på tv er, at jeg efter opfordring fra psykolog Mette Schmidt har en snak med hende, inden vi rejste af sted på vores getaway. Hun rådede mig til at, Christian og jeg skulle lade være med at tale så meget om vores følelse. Vi skulle bare hygge os, siger Mette Tell og understreger, at hun på ingen måde er bange for at tale om, hvordan hun har det og føler. Bare ikke hele tiden.

- Det bliver for tungt og det drænede mig virkelig, siger hun til Ekstra Bladet.

Sådan er det gået parrene fra 'Gift ved første blik'

Mette Tell trængte til at grine. Lave fis og ballade, men Christian holdt fast i de dybe samtaler.

- På det tidspunkt havde jeg ikke mere nyt at sige. Jeg havde lige som sagt, hvordan jeg havde det omkring forskellige temaer hos os blandt andet med min manglende fysiske tiltrækning og kunne ikke komme med de svar han ønskede. Når jeg ser programmet nu, kan jeg godt se, at Christian misforstår mig – og omvendt. Men jeg følte virkelig, at vi manglede glæden i parforholdet, siger hun.

'Gift ved første blik’: Droppede jobbet for kæresten - så skred hun

Netop Mettes manglende tiltrækning af Christian fylder meget mellem parret, der ellers ser ud til at være ret godt match.

- Det med det fysiske betyder meget for mig i et forhold. Men med Christian blev det for meget føle, føle, røre, røre, siger Mette Tell.

Mette Tell følger psykologernes råd. Foto: Snowman Production
Mette Tell følger psykologernes råd. Foto: Snowman Production

- Men du rører da ret meget ved Christian. Du lå endda ovenpå ham på sofaen i sidste afsnit, hvor det lige er blevet sagt højt, at du ikke er tiltrukket af ham. Hvordan hænger det sammen?

- Psykologen sagde, at det var vigtigt at røre ved hinanden for lige som at tænde gnisten. Og jeg prøvede virkelig, siger Mette Tell, der nogle gange syntes, at det var grænseoverskridende, når Christian nussede hende så meget, som han gjorde.

- Men han gjorde det i den bedste mening. Det ved jeg. Og han var jo forelsket i mig, siger hun.

Følsomme Christian: - Jeg kan virke for meget

Hvad der heller ikke er kommet med i programmet, er parrets tur i B&W Hallerne, hvor Mette og Christian var på adventure-tur i højderne. Og det kunne nok få Mettes følelser til at blomstre, når hun så Christian give den som Tarzan og ikke som den sårede ægtemand.

- Jeg sagde faktisk direkte til kameraet, at det lige præcis er sådan en ting, hvor vi laver noget sjovt sammen, der kan få mig til at føle mig tiltrukket af Christian. Det er desværre ikke kommet med, siger Mette Tell.

Se hvordan det går, når Mette og Christian skal fortælle præsten, om de vil skilles eller forblive ægtefolk, når DR1 sender sidste afsnit af ’Gift ved første blik’ på tirsdag klokken 20.45.

Nytrimmet Nicolas: - Jeg har mine nosser endnu  

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind