Gift ved første blik: Sådan bliver nye par dannet

Eksperterne vil se endnu mere på folks vaner, når de skal sammensætte par til den kommende sæson

Husker du Michael og Line?

I slutningen af måneden skal eksperterne i DR1-programmet 'Gift ved første blik' lægge noget af et puslespil. Her skal de nemlig sammensætte de par, som skal giftes uden at have mødt hinanden på forhånd.

Og noget af det, eksperterne vil være ekstra opmærksomme på for at få eksperimenterne til at lykkes, er deltagernes vaner. Det fortæller Sofia Fromberg, der er redaktør på programmet, til Ekstra Bladet.

- I år har vi valgt at have særligt fokus på vores mønstre, siger hun.

- Hvad vil det sige?

- De mønstre, vi har som mennesker. Vores vaner, vores unoder, vores gode sider, dårlige sider og alt det, vi tager med os, som gør os til unikke mennesker - men som også tit er det, der står i vejen, når vi skal forenes med et andet menneske.

Line og Michael er klar til nye eventyr. (Foto: Jakob Mydtskov/DR) TV Line og Michael fra 'Gift ved første blik': Nu flytter vi til New York

- Vi bliver jo klogere og klogere for hver gang, vi laver programmet, og opdager hele tiden nye ting, man kan tage fat i. Og det står bare klart efter de forudgående sæsoner, at det i høj grad er vores mønstre, der står i vejen for at kunne indgå i nye forhold, siger Sofia Fromberg.

Derfor bliver eksperterne ifølge hende endnu mere skærpede på at kunne hjælpe deltagerne med de ting, de slås med.

- Det vil også gøre, at vi som seere kan spejle os endnu mere i deltagerne, siger hun.

Niels Pold og Randi Jespersen fandt kærligheden i programmet sidste år.  (Foto: Jakob Mydtskov/DR) TV Ny omgang 'Gift ved første blik': Efterspørger flere mænd

Flere kvinder end mænd
Folk kan melde sig til programmet frem til Sankt Hans, og på nuværende tidspunkt har cirka 350 tilmeldt sig. Af dem er 70 procent kvinder og 30 procent mænd.

- Fordelingen er nogenlunde den samme som sidst. Det må man sande. Der er åbenbart flere giftelystne kvinder end mænd, siger Sofia Fromberg.

- Men der er rigeligt med mænd til, at vi kan lave nogle gode matches.

Den nye sæson af 'Gift ved første blik' ruller over skærmen i begyndelsen af det nye år.

Parret valgte at blive sammen, efter kameraerne slukkede. (Foto: Snowman Productions) TV Randi og Niels fra 'Gift ved første blik': Sådan går det dem i dag

6 kommentarer
Vis kommentarer