Gilmore Girls er tilbage

Netflix sender fire nye film

Sådan så det oprindelige cast ud til 'Gilmore Girls'. Foto: Allstar Pictures
Sådan så det oprindelige cast ud til 'Gilmore Girls'. Foto: Allstar Pictures

Så blev rygterne endeligt bekræftet: Otte år efter at den populære tv-serie 'Gilmore Girls' blev taget af skærmet, fastslår Netflix nu, at man har planer om at genoplive Gilmore-universet  i nye film.

Seriens to hovedpersoner, Lauren Graham og Alexis Bledel, er naturligvis tilbage som verdens mest chamerende, tossede og hurtigtsnakkende mor og datter, og en lang række af seriens farverige persongalleri har ligeledes skrevet under.

Ifølge avisen The Independent bliver der lavet hele fire spillefilm på hver 90 minutter, og temaet bliver et farvel til seriens persongalleri, hvor alle de løse ender efter sigende bliver bundet sammen.

Det er endnu uvist, hvornår den første film får premiere, men efter planen vil de følgende tre film derefter blive udgivet med et års mellemrum.

Gilmore Girls-stjerne døde nytårsaften

Mens alt endnu var på rygteplan røg fans fra flere dele af verden ud i en glædesrus, og det kunne ses mange steder på de sociale medier. Så nu hvor beslutningerne er en realitet forventes Twitter og Facebook at gå amok.

Informationerne går ud på, at Netflix har indgået en aftale med Warner Bros, og at den oprindelige 'Gilmore Girls'-skaber Amy Sherman-Palladino og produsent Daniel Palladino er med på holdet.

Alle de nye 'Gilmore'-historier vil som tidligere blive skrevet og instrueret af de to i fællesskab.

'Gilmore Girls' havde premiere i 2000.