HBO redder tv-sommeren

TV-kanalerne holder sommerferie med et hav af genudsendelser, mens HBO Nordic over sommeren præsenterer hele 11 friske tv-serier eller nye sæsoner

Dwayne 'The Rock' Johnson ses her i rollen som den pensionerede fodboldspiller Spencer Strasmore i tv-serien 'Ballers'
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Mens DR og TV2 allerede er i fuld gang med at holde sommerferie med et hav af genudsendelser, f.eks. lørdag aften, hvor DR1 for 117 gang viste både tv-serien 'Barnaby' samt et afsnit af tv-serien 'Lewis', der meget sigende hed 'Tilbage fra de døde', er streaming-tjenesten HBO Nordic klar med hele 11 friske tv-serier eller nye sæsoner i løbet af denne sommer.

I morgen eksploderer det allerede med den længe ventede sæson to af 'True Detective' med Vince Vaughn og Colin Farrell i hovedrollerne, som Ekstra Bladet allerede har  beskrevet og anmeldt.

'True Detective' 2: Læs dommen

True Detective-stjerne måtte æde sig fed

Men i morgen er der også premiere på to helt nye og friske tv-serier, nemlig 'The Brink' og 'Ballers'.

Jack Black på slap line
HBOs nye satiriske komedieserie 'The Brink' fokuserer på en verdenspolitisk krise og dens effekt på tre forskellige og desperate mænd. Den amerikanske udenrigsminister Walter Larson (Tim Robbins), den lavtstående diplomat Alex Talbot (Jack Black) og den smarte militærpilot Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Disse tre umage karakterer må udrede det kaos, der omgiver dem for at undgå tredje verdenskrig. Blandt øvrige medvirkende i serien finder man blandt andre Aasif Mandyi, Maribeth Monroe, Carla Gugino og Eric Ladin. Serien er skabt af brødrene Robert og Kim Benabib og består af 10 afsnit.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jack Black har rollen som en lavtstående diplomat i tv-serien 'The Brink'.(Foto: HBO)
Jack Black har rollen som en lavtstående diplomat i tv-serien 'The Brink'.(Foto: HBO)
 

Fokus på amerikansk fodbold
TV-serien 'Ballers' finder sted i Miami og omhandler en gruppe nuværende- og tidligere amerikanske fodboldspillere, deres familier, venner og managers. Serien handler ikke bare om fodboldkampene, men foregår også bag kulisserne og givet et indblik i et ekstravagant liv med udfordringer både på- og udenfor banen.

Serien er skabt af Steve Levinson (Entourage) og produceret af blandt andre Mark Wahlberg (Entourage). Seriens pilotafsnit er instrueret af Peter Berg (Friday Night Live, The Leftovers). Dwayne 'The Rock' Johnson har hovedrollen som Spencer Strasmore, en pensioneret professional fodboldspiller, der kæmper med sin nye karriere som finansiel rådgiver. I sit nye job forsøger han at rådgive NFL-vennerne finansielt og professionelt, men han identificerer sig også med de udfordringer de har, og forsøger (forgæves) at beskytte dem fra at begå de samme fejl som han selv begik som aktiv.

(artiklen fortsætter under billedet)

Dwayne 'The Rock' Johnsen i en scene fra 'Ballers', der har premiere på HBO Nordic i morgen.(Foto: HBO)
Dwayne 'The Rock' Johnsen i en scene fra 'Ballers', der har premiere på HBO Nordic i morgen.(Foto: HBO)
 

 

Herefter går det slag i slag over hele sommeren med masser af premierer:

 

10. juli:

 Sæson 2 af tv-serien 'Dominion'. En SyFy action-serie baseret på karakterer fra filmen 'Legion' fra 2010, der finder sted i et fremtidigt univers, hvor der er krig mellem engle og mennesker.

 

12. juli:

 Sæson 1 af den nye tv-serie '7 Days in Hell', der sætter fokus på to rivaler i den professionelle tennis-verden, før de går ind i deres livs største kamp, Wimbledons længste tennis-kamp nogensinde. På rollelisten er blandt andre Kit Harrington kendt som Jon Snow fra 'Game of Thrones' samt Andy Samberg. To af virkelighedens tennis-legender, Serena Williams og John McEnroe gæsteoptræder også i tv-serien.

 

13. juli:

 Sæson 3. af den seværdige og spændende tv-serie 'Ray Donovan', der arbejder som professionel såkaldt 'fixer', der ordner alle problemer for kendisser, Hollywood-stjerner og stenrige forretningsmænd i Los Angeles. På rollelisten er blandt andet Liev Schreiber i hovedrollen samt Jon Voight, Ian McShane og Katie Holmes.

 

Sæson 3. af den anmelderroste tv-serie 'Masters of Sex', der går tæt på virkelighedens pionerer indenfor sex-området og sex-forskningen, parret William Masters og Virginia Johnson. 'Masters of Sex' følger deres ukonventionelle liv, romancer og ikke mindst deres indtræden på populærkulturens store scene. På vejen introduceres man for deres nærmeste medarbejdere, venner og familiemedlemmer, som ikke alle har lige let ved at forlige sig med Masters og Johson grænseoverskridende arbejde.

 

1. august:

Sæson 4. af den action-mættede tv-serie 'Strike Back', der følger en amerikansk anti-terror-enhed, der rejser rundt i verden for at stoppe terror-angreb mod amerikanske mål. På rollelisten er Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Michelle Lukes, og Rhashan Stone.

 

Sæson 2. af drama-serien 'Doll & Em', sætter fokus på de bedste veninder Em og Doll, der sætter alt ind på at skrive et teaterstykke sammen. Veninderne spilles af Emily Mortimer og Dolly Wells. Men der er også gæsteoptræden af stjerner som Ewan McGregor, Evan Rachel Wood og Olivia Wilde.

 

17. augusts:

 

Sæson 1 af den nye tv-serie 'Show Me a Hero', der er lavet af skaberne af den populære tv-serie 'The Wire', David Simon og instruktøren Paul Haggis. TV-serien i seks afsnit er baseret på bogen af sammen navn af forfatteren Lisa Belkin. Handlingen sætter fokus på race, hjem og samfund set ud fra perspektivet fra dommere, advokater, embedsmænd, aktivister og ganske almindelige mennesker i Yonkers i New York. På rollelisten er blandt andre Oscar Isaac, Jon Bernthal, Alfred Molina, Winona Ryder og Jim Belushi.

 

23. august:

 

Sæson 2. af komedie-serien 'Survivor's Remorse'. Anden sæson har 10 afsnit, der sætter fokus på historien om den unge Cam Calloway, der allerede i starten af tyverne bliver et basketball-fænomen og dermed får adgang til de bonede gulve via en mange millioners kontrakt med et professionelt baskettball-hold i Atlanta. På rollelisten er blandt andre RonReaco Lee og Jessie Usher.

 

Ekstra Bladet vil løbende over sommeren opdatere flere detaljer omkring de forskellige tv-serier.

 

   

 

 

 

 

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU